Ordene DE ULTIMATE i store, svarte bokstaver mot en lyseblå bakgrunn.
Banner: Vega Scene

Dato: 17.02.2024

Tid: 18.00 - 19.30

Sted: Vega Scene, Oslo

Billetter bestilles her

Spesialrabatt for studenter: velg kategorien "Studenter ved Kristiania" og bruk rabattkoden ultimatstudent -> da får du kjøpt billetter à 115,-/stk.

DE ULTIMATE er en serie forestillingskvelder laget av skuespillerne på Vega Scene. I løpet av kun en uke skal skuespillerne lage en helaftens forestilling av 2 – 4 manus av norske dramatikere, som ikke tidligere er oppført. For å gjøre det hele litt mer tricky må de forholde seg til følgende dogmer:

  • En uke prøvetid
  • En forestilling
  • Må bruke scenerommet slik det står fra gang til gang (lyd og lys)
  • Eventuelle nye scenografiske elementer skal være gratis

Denne gangen er det avgangsstudentene på Bachelor i skuespill Bjørn Ingar Frivold, Catharina Espe Hauglie-Hanssen, Oscar Zimmermann Greger, Ovidia Berg Lindquist, Sigurd Spørck Thoresen, Tiril Jessen Bakke, Margrethe Grodås, Rebecca Rønning Sandnes og James Safari som skal lage forestilling, veiledet av Vega Scenes Line Heie Hallem.

De skal gi seg i kast med tekstene Årets fotballspelar 1997 av Kristin Auestad Danielsen og Mot regn av Mari Hesjedal.

DE ULTIMATE er et utstillingsvindu, hvor Vega Scene finstiller spotlight´n på norske dramatikere og tekstgullet de har hjemme i skuffen. Dette er en uhøytidelig lekeplass for alle som elsker teater. De har et mål om at manusene som oppføres skal plukkes opp av oss – eller andre teaterscener – og forvandles til komplette, helaftens kassasuksesser i fremtiden.

Facebookarrangement