Adnan Kisa

    • Professor
  • Institutt for helse og trening
  • School of Health Sciences

Bakgrunn

Adnan Kisa er professor i helsepolitikk og økonomi på Institutt for helse og trening, og har omfattende erfaring med forskning på global helse og politikk. Der innebærer helse og økonomisk utvikling, bruk av helsetjenester, sammenlignende helsesystemer, sykdomskostnader, kostnadseffektivitet av inngrep innen helsevesenet og forskning på helseutfall.

Dr. Kisa har publisert artikler, bøker, bokkapitler og forskningsrapporter innen helsepolitikk og økonomi, og er medlem av flere internasjonale helseinstitusjoner, vitenskapelige råd og redaksjonsråd. Dr. Kisa var hovedforsker for prosjektet "Turkish National Burden of Disease and Cost Effectiveness Project" (finansiert av Verdensbanken).

Han bidrar også til Institute for Health Metrics and Evaluation ved UW-Seattle-USA, "WHO-Innovative Care for Chronic Conditions Project", "WHO-Adherence to Long-term Therapies Project", "WHO-World Health Survey", og Value of Vaccination Research Network ved Harvard University.

Dr. Kisa har mottatt mange utmerkelser og anerkjennelser for undervisning, forskning og tjeneste i løpet av karrieren sin. Han er også tilknyttet professor på Tulane University og University of South Carolina. 

Ekspertområder

Ansatte detaljer