Trygve Bjellvåg

    • Førstelektor
  • Westerdals institutt for film og medier
  • School of Arts, Design and Media

Bakgrunn

Trygve Bjellvåg er Førstelektor og forsker (tidligere Studieprogramleder) ved Bachelor i spilldesign ved Kristiania og Global Game Jam Regional Arrangør for Skandinavia.

Trygve har en Master i Kunst, med spesialisering på animasjon fra UK. Han har undervist på opptil flere yrkesrettede skoler innenfor Spill, 3D og Animasjons feltet fra 2007 etter å ha jobbet for Norges største spill firma Funcom i flere år som profesjonell animatør på flere lanserte spilltitler. Han er ressurssterk, positiv og svært tilpasningsdyktig akademisk fagperson med sterk arbeidsmoral og engasjement for fremgang. Dyktig i å utvikle og levere kreative pensum – oppmuntre til fokus på virkelige forbindelser, IP-applikasjoner og inspirere til kontinuerlig utvikling av unge mennesker.

Praktisk erfaringer inkluderer utgitte spilltittler som Dreamfall: The Longest Journey, Anarchy Online - Lost Eden utvidelsespakke, Age Of Conan og The Secret World. Var med å grunnlegge to private virksomheter: en uavhengig utvikler og utgiver av spill og applikasjoner for smarttelefoner og sosiale medier; og et frilansbedrift som tilbyr visualisering, animasjon, reklamefilmer, musikkvideoer og VFX/compositing.

Ekspertområder

Ansatte detaljer