3D-printer på bord

Her kan du jobbe med skoleoppgaver og fordype deg i egne prosjekter, alene eller sammen med andre. I Designlabben kan du utfolde deg, bli kjent med studenter på tvers av linjene og få masse praktisk erfaring – som er gull verdt når du skal ut i arbeidslivet. 

Fem fagskolestudenter sitter i sofaen på Spikersuppa og viser frem opplæringsbeviset til Designlabben.
Designlabben i Oslo befinner seg på Spikersuppa, og består av verksted over flere etasjer som er fylt med maskiner og verktøy som alle Kristianias studenter kan benytte seg av.

Hensikten med Designlabben er å legge til rette for nyskapende tanker og ideer. Her kan du ta arbeidet ditt videre fra tegnebrettet og sette det ut i livet. Det er kun din egen fantasi som setter grenser for hva du kan skape i Designlabben! 

Besøk Facebook-siden til Designlabben

Gå til Facebook

Designlabben i Oslo ligger i Rosenkrantz gate 16, mens Designlabben i Bergen finner du i C. Sundts gate 33. 

Hvis du trenger assistanse, står verkstedsmester Tobias (Oslo) og Helge (Bergen) klare med en hjelpende hånd. Vi tilbyr også kurs med opplæring i de ulike verktøyene.

Følg Designlabben på Instagram for inspirasjon

Til Instagram

Kurs og påmelding

Ønsker du opplæring i utstyret på Desiglabben? Kurs settes opp fortløpende. I Designlabbens kalender finner du en oversikt over kommende kurs og arrangementer som du kan delta på. I kalenderen kan du også melde deg på.

For å kunne benytte deg av protolabben må du gjennomføre et sikkerhetskurs med gjennomgang av HMS-regler for rommet, samt opplæring i bruk av de ulike maskinene og verktøyene. Etter gjennomført kurs, vil du få tilgang til protolabben via nøkkelkortet ditt. 

Utstyr i Designlabben

Under er en liste over utstyr som er tilgjengelig for Kristianias studenter i Oslo og Bergen.

Utstyr i Designlabbene