Dersom du har utdanning fra utlandet eller en utdanning som nesten lik som våre bachelorstudier, kan vi vurdere deg for innpass til 2. eller 3. studieår.

For studier med opptaksprøver er det begrenset med plasser og derfor ønsker vi å få inn innpass-søkere innen 10. august, med opptaksprøver senere samme uke, eller i uken deretter.

Opptaksprøvenes form og innhold kommer det mer informasjon om etter fristens utløp. For studier som normalt har fysiske opptaksprøver kan også opptaksprøve via Zoom vurderes.

Her kan du søke innpass

Fantastiske fasiliteter

Høyskolen Kristiania har fasiliteter i toppklassen. Det betyr at du får bruke det samme utstyret som er standard i bransjen du skal jobbe i, noe som gjør deg ekstra godt rustet for arbeidslivet.

Fra semesterstart høsten 2021 er hele student- og fagmiljøet samlet rundt nedre del av Akerselva i Oslo mellom Chr. Krohgs gate og Urtegata. School of Arts, Design, and Medias studieprogram preges av reelle valgmuligheter for studentene, på tvers av avdelingens ulike fagfelt. School of Arts, Design, and Media tilbyr studieprogram på bachelor- og masternivå og jobber med å etablere et PhD-program.

dobbel content mail + søknad

 • Bildelenke til epost til opptaksavdelingen

  Spørsmål om innpass?

  Vi svarer på alle dine spørsmål, kontakt opptaksavdelingen her.
  Send oss en e-post!
 • Søk innpass her!

  Du kan søke om faglig godkjenning på studier ved Høyskolen og Fagskolen Kristiania, både i Oslo og Bergen, basert på tidligere beståtte emner og eksamener ved andre utdanningsinstitusjoner
  Les mer