Mann i dressjakke.
– Nettstudier er ordentlig utdanning. Du får studiepoeng og vitnemål, på samme måte som om du studerer på et fysisk universitet eller høyskole, sier Hallgeir Kvadsheim.Foto: Høyskolen Kristiania/Haakon Dueland

Visste du at i 2021 studerte hele ti prosent av alle norske studenter på nett eller andre steder enn på et tradisjonelt campus? Mange oppdager nemlig at nettstudier er et smart valg i en hektisk hverdag, da kan du nemlig studere når det passer deg selv!

– Fordelen med nettstudier er at man kan balansere studier med et travelt liv. Det er veldig fleksibelt, og du kan studere når og hvor du vil, sier økonom Hallgeir Kvadsheim.

Nettstudier blir bare mer populært, og de siste årene har Høyskolen Kristianias nettstudier satt stadig nye søkerrekorder. Våre nettstudier er populære fordi vi tilbyr:

  • Studier av høy kvalitet, ofte med de samme forskerne og foreleserne som underviser på campus.
  • Mange valgmuligheter og et fleksibelt opplegg som gjør at du kan tilpasse studiene til din egen hverdag.
  • En personlig veileder som gir deg oppfølging, hjelp og motivasjon underveis i studiene.

– Genialt hvis du vil ha mer kompetanse

– Nettstudier er genialt hvis du ønsker faglig påfyll, og også hvis du ønsker helt ny kompetanse, sier Kvadsheim.

Økonomen mener at nettstudier er en smart investering.

– Nettstudier er ordentlig utdanning. Du får studiepoeng og vitnemål, på samme måte som om du studerer på et fysisk universitet eller høyskole, forklarer Kvadsheim.

Nettstudier ved Høyskolen Kristiania er for alle. Derfor finnes det ikke en typisk nettstudent: Våre studenter er i alle aldersgrupper og har veldig forskjellig bakgrunn. Noen er allerede i jobb, mens for andre er nettstudier den første utdanningen de tar.

Bruker det siste innen læringsteknologi

Høyskolen Kristiania har over 100 års erfaring med såkalte fjernstudier – at folk studerer akkurat hvor og når de selv vil. Det begynte med brevskole i 1914, og i dag lager vi moderne, nettbasert undervisning for tusenvis av studenter.

Nettstudiene våre tar i bruk det siste av det som kalles læringsteknologi. Det betyr at videoforedragene er produsert i profesjonelt studio eller ute på relevante lokasjoner, samt at vi bruker podkaster og det nyeste innen VR-teknologi. 

Bildelenke av mann i en park som leder til sak om hvorfor han valgte nettstudier.

Småbarnspappa Osman tok en bachelorgrad på halve tiden.

Høyskolen Kristiania tilbyr over 160 emner på nett, så sannsynligvis finner du kompetansen du trenger – bare se på denne oversikten!

– En annen god ting med nettstudiene er at de er veldig yrkesrettet, avslutter Kvadsheim.

Nettstudier + test deg selv