Eve Hunter fotografert på operaen i Oslo.
Eve studerer musikk i London og har tilbragt tre minnerike måneder i Oslo. Foto: Privat

– Tiden har gått utrolig fort! Jeg flyttet hit i august, og nå skal jeg snart hjem igjen, sier Eve.

21-åringen fra England tar opprinnelig en bachelor i musikk ved Goldsmiths i London og har tilbragt de siste månedene sammen med populærmusikk-studentene ved Kristiania. I løpet av oppholdet har hun vært innom emner som låtskriving, live-kommunikasjon og samspill, samtidig som hun har fordypet seg i sang.

– Foreleserne har vært utrolig dyktige, og jeg har virkelig utviklet meg, både på et profesjonelt og personlig plan, forteller hun.

Eve Hunter fotografert foran operaen i Oslo.
Eve har vært flink til å bruke hele byen, og forteller at de norske medstudentene har inkludere henne hele veien. Foto: Private

Jeg har følt meg trygg og ivaretatt og har bare gode minner fra oppholdet.

Har følte seg sett og ivaretatt

For Eve var det ikke spesielt vanskelig å velge utvekslingsland. Hun har alltid vært glad i friluftsliv og ønsket å dra til et sted med mye natur. Samtidig hadde hun lyst til å være i en større by med et rikt kulturliv – og i Oslo har hun fått begge deler.

– Jeg bor i Sognsvann studentby og har kort vei både til marka og byen. På dagtid kan jeg gå tur i skogen, og på kveldstid kan jeg dra på konserter. Bedre blir det nesten ikke!

Eve forteller at hun har vært flink til å bruke hele byen, og at de norske medstudentene har inkludere henne hele veien.

– Det hele har vært en fantastisk god opplevelse, og jeg har fått meg venner for livet. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt og har bare gode minner fra oppholdet.

Hun anbefaler alle andre studenter å dra på utveksling og har spesielt en oppfordring:

– Selv om det kan være litt stressende å organisere utvekslingen, er det verdt det. Jeg er så glad for at jeg kom hit og ville gjort alt sammen om igjen!

Utveksling

Å studere i utlandet gir mange fordeler, blant annet internasjonal erfaring, kjennskap til nye kulturer og personlig, faglig og språklig utvikling.
Les mer