Foto av Fagskolen Kristianias fasade.

Ny skole og forskjellige campus kan være vanskelig å forstå den første uken. Nedenfor får du tre forskjellige forslag på hvordan du kan komme deg til og fra de forskjellige lokasjonene i Bergen.

1. Gå

Det tar ca. 30 minutter å gå mellom de to lokasjonene vi har i Bergen. Veien er enkel og du går gjennom sentrum. Du kan enkelt søke opp avstanden og rute på f.eks. google maps eller andre kartapper. 

kart over Bergen sentrum, der Hansaparken og Vågen er markert.

2. Bysykkel

Det finnes bysykler plassert rundt i hele Bergen sentrum. Vi har en stasjon på Hansaparken og en stasjon rett i nærheten av Vågen som heter Comfort Hotel Bergen. Om denne er full er stasjon Østre Murallmenningen nedre også i nærheten. På skyss sin hjemmeside kan du enkelt søke opp ruten og finne sykkelstasjoner i nærheten.

kart over Bergen sentrum med oversikt over bysykkelparkeringer.
Flyfoto av Hansaparken.

Bli kjent med Campus Bergen

3. Buss

Bussen mellom Vågen og Hansaparken tar i underkant av 10 minutter og går regelmessig. Bussen du kan ta går fra busstoppet som heter Kalfarlien rett utenfor Hansaparken og heter 2. til Sentrum og fra Vågen heter den 2. til Birkelundstoppen. Busstoppet nærmest Vågen heter Strandkaiterminalen. 

kart over Bergen, med markerte busstopp på linjene mellom Hansaparken og Vågen.

Du kan også ta nummer 3-bussen, men da må du gå litt lengre fra Vågen, til Småstrandgaten M. 3-bussen stopper også ved Kalfarlien.

Vågen: C. Sunds gate 27-29 5004 Bergen.
Hansaparken: Kalfarveien 78C, 5022 Bergen.

Bergen+hvorfor velge HK