Detaljfoto av hender som peker på en PC-skjerm.

Innovasjon er et viktig element for å drive samfunnet fremover. Landets bedrifter og organisasjoner har behov for kompetent personell som evner å tenke nytt, utfordre det eksisterende og finne nye løsninger. 

I enkelte tilfeller må man også kunne finne løsninger på problemer man ennå ikke vet eksisterer. 

Derfor lanserer Høyskolen Kristiania Master i innovasjonsledelse – et studium som gjør deg klar til å lede innovasjonsprosesser i en organisasjon på en effektiv og ansvarlig måte. 

Dette bidrar til å gjøre deg til en attraktiv kandidat i fremtidens arbeidsmarked. 

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Alt endrer seg – raskt

Verden blir stadig mer digitalisert, konkurranseutsatt og klimasårbar. Utfordringene blir stadig mer komplekse, og derfor trenger samfunnet innovative ledere mer enn noen sinne. 

Dette studiet lærer deg om rollen innovasjon spiller i samfunnet, og hvordan du kan bli endringsagenten som bruker innovasjon på en mest mulig effektiv, ansvarlig og gjennomtenkt måte. 

Foto av to mannlige studenter som ser på en PC.

Kristiania kan ledelse

Visste du at vi tilbyr hele 23 utdanninger innen ledelse hos oss?

Du vil bli i stand til å lede innovasjonsprosjekter og implementere nyskapende idéer for å oppnå strategiske mål – og du vil lære hvilke strategiske og kulturelle tiltak som må til for å utvikle innovasjonsprosesser som vil ta virksomheten inn i fremtiden på en sikker og lønnsom måte.   

Interessen for innovasjon er stor i næringslivet, og de fleste bedrifter og organisasjoner er på utkikk etter dyktige kandidater som håndterer faget svært godt. Med en Master i innovasjonsledelse vil du komme godt på vei for å bli denne kandidaten. 

Hvorfor Kristiania? 

Høyskolen Kristiania har over 105 års erfaring med å levere praksisnære studier. Det vi mener med dette er at vi legger stor vekt på et tett samarbeid med næringslivet. Vi lytter til behovene som finnes i det norske samfunnet og tilpasser undervisningen deretter.

Slik vil du som ferdig uteksaminert student være klar for oppgavene som venter – fra første arbeidsdag. 

Vi har et fagmiljø rikt på dyktige undervisere som har bakgrunn fra både industri og akademia – såkalt tospråklige forelesere som har førstehåndskunnskap om hva bransjen ønsker av kvalifikasjoner.

Derfor kan du se frem til en unik utdanning som vil være med på å gi deg et fortrinn på arbeidsmarkedet.