Foto av en kvinne som sitter på terrassen med laptopen sin.

Fra høsten 2020 tilbyr Lånekassen mer fleksible ordninger og økt støtte for voksne, med mål om at flere skal få sjansen til kompetansepåfyll og et bedre utgangspunkt i arbeidslivet.

De nye ordningene innebærer blant annet at voksne som ønsker å ta enten videregående utdanning eller høyere utdanning, nå får flere valgmuligheter: 

  • Du kan søke om lån i Lånekassen til du er 50 år, mot 45 år tidligere. 
  • Kravet om minst 50% studiebelastning fjernes, og du kan nå få støtte selv om du kun studerer f.eks. 20%. 
  • Alle studenter kan få lån og stipend til en utdanning som tilsvarer åtte år på fulltid, men at de selv velger hvordan de vil disponere tidsrammen. Det betyr at de som f.eks. velger å studere 50 prosent deltid, kan få lån og stipend fra Lånekassen i 16 år.
  • I tillegg er det forandringer i hvor mye støtte du kan få. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon

Dette vil muliggjøre utdanning for langt flere i fast jobb enn tidligere, enten om de ønsker å fullføre videregående skole eller fylle på med kompetanse gjennom videreutdanning. 

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Videreutdanning er billetten til nye muligheter

Mange kan kanskje kvie seg for å komme tilbake på skolebenken, men gjennom nettstudier har du sjansen til å utvikle karrieren din samtidig som du fortsetter med dine daglige rutiner. 

Høyskolen Kristiania har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig for alle, og med nettstudier kan du studere i ditt eget tempo, når du vil og hvor enn det passer deg. Nettstudiene på Høyskolen Kristiania er fleksible og du får alltid tett oppfølgning av veileder helt fra start og til du til slutt står med vitnemålet i hånden.

Dette er perfekt for deg som ønsker å bygge på tidligere utdanning eller som ønsker å få ny kunnskap som gjør at du skiller deg ut i mengden.

Hvorfor ta videreutdanning?

Arbeidslivet er stadig i endring, og uansett bransje vil man være nødt til å tilpasse seg digitaliseringen og nye metoder. Samfunnet endrer seg hele tiden, og det er for mange arbeidstakere viktig at deres ansatte innehar oppdatert og relevant kunnskap for å kunne yte sitt beste på jobb.

Alternativt er du kanskje interessert i å bytte jobb, men har ikke den kompetansen som er etterspurt? Nettstudier på Høyskolen Kristiania er tilrettelagt slik at du kan studere samtidig som du er i jobb og selv om du har et travelt liv på siden.

Bredt utvalg av studier og kurs

På Høyskolen Kristianias nettstudier har du mulighet til å velge mellom flere studier som dekkes av Lånekassen, deriblant flere bachelorgrader og årsstudium. I tillegg tilbyr vi over 140 enkeltemner for deg som ikke ønsker å ta en hel grad.

Nettstudier på Kristiania gir deg oppdatert og relevant kompetanse som er ettertraktet i mange ulike bransjer.

Trenger du påfyll innenfor økonomi, spesialpedagogikk, HR, markedsføring og PR eller kanskje ernæring og helse? Det er noen av områdene du kan bli enda bedre på gjennom Høyskolen Kristianias nettstudier.

Foto av en kvinne med en pc og kaffekopp som ser i kamera og smiler.

Nettstudier kan være løsningen din

Er du klar for å fylle på med kompetanse og bli mer attraktiv i arbeidslivet? Se vårt rike studietilbud bestående av både enkeltfag, årsenheter, Bachelor og Master. Opptak hver dag, hele året. Start på fremtiden din allerede i dag!
Se studietilbudet