Katarina Sollid er et kjent ansikt for mange. Treningsprofilen har en stor følgerskare i sosiale medier, og er selv entreprenør. Derfor valgte hun for fire år siden å ta en bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutviklingHøyskolen Kristiania i Oslo. Hun skjønte at dette var et studium som ville gi henne bred kompetanse.

– I likhet med mange andre, visste jeg ikke hva jeg ville bli. Jeg ønsket derfor å studere noe som kunne gi meg et allsidig læringsutbytte.

Målet var å få en spennende jobb etter studiet. Nøyaktig hvilken stilling hun skulle ende opp med, ville tiden vise. Hun forteller at som jobbsøker, kan en KIF-bachelor åpne mange dører på tvers av ulike bransjer. 

 Jeg er svært kreativ av natur, men studiet ga meg verktøy og knagger å henge ting på 

Allsidig kompetanse 

Katarina forteller at KIF kan passe godt for de som er usikre på hva de vil gjøre, så lenge man er interessert i å lære. 

– Studiet låser deg ikke i en spesifikk retning, etter tre år sitter du igjen med en allsidig kompetanse. Er du usikker på hva du har lyst til, men ønsker innsikt innen flere fagområder, kan dette være det perfekte studiet for deg!

I dag jobber den tidligere KIF-studenten som Brand Activation Manager for Vitamin Well Norge. Stillingen innebærer blant annet oppgaver knyttet til markedsføring og merkevareposisjonering.

– Jobben min gir meg friheten til å skape min egen arbeidshverdag, og ingen dager er like. Jeg føler meg heldig som har en jobb mange kanskje anser som «drømmejobben».

Spennende hverdag

Gjennom rollen sin hos Vitamin Well får Katarina lage kreative aktiviteter, kampanjer og arrangementer. Rundt seg har hun et stort ambassadørteam bestående av mange spennende profiler, noe som passer midt i blinken for den sosiale treningsjenta.

– Jeg elsker å bruke kreativiteten min, og ikke minst å se resultater i arbeidet man legger ned.

Usikker på hva du vil studere? Snakk med en av våre hyggelige veiledere her! Bestill studieveiledning

I løpet av studietiden bestemte Katarina seg for å ta digital markedsføring som et valgfritt emne. Faget skulle vise seg å være relevant både for hennes nåværende jobb, men også for hennes personlige prosjekter på sosiale medier.

Gjennom sin Instagram-profil @katarinasollid, deler hun nemlig kreative innlegg i form av trening- og matinspirasjon til hennes nærmere hundretusen følgere. Du kan få et innblikk i Katarinas hverdag gjennom hennes Youtube-kanal.

  • Bestill gratis veiledning

    Våre hyggelige studieveiledere svarer på alle spørsmål.
  • Hvorfor velge Kristiania

    Vår forskning og vårt samarbeid med næringslivet gir deg studiene som gir deg et forsprang på arbeidsmarkedet.