Odin Ovesen og Thomas Pedersen ved et biljardbord

Odin Ovesen og Thomas Pedersen har fått erfare at fagskolestudier er en god arena for å kunne etablere egne prosjekter. Under et praktisk prosjekt på Fagskolen Kristiania fikk de en idé – som fortsatte å blomstre etter at skoleoppgaven var over.

– Fagskolen er en optimal arena for å ta idéer over til virkeligheten. Ikke bare for vår idé, men også for resten klassen, som har mange spennende og interessante prosjekter på gang, sier Odin.

– Klassemiljøet er ikke annet enn helt fantastisk, legger Thomas til.

Lærerne ønsker genuint å dele sin kompetanse med studentene.

Fantastisk læringsmiljø

Guttene skryter av at studieprogrammet er praktisk lagt opp. Det gir studentene faglig og sosial kompetanse til å kunne gjennomføre alle faser i et prosjekt.

– I tillegg er foreleserne veldig dyktige og engasjerte og har masse praktisk erfaring. De ønsker genuint å dele sin kompetanse med studentene, sier Odin.

Se hele studietilbudet vårSe hele studietilbudet vårt I Oslo og Bergen

Verdifull veiledning

Odin og Thomas er veldig enige om at innspillene og veiledningen de har fått av fagansvarlig Ruth Schukalla, har vært utrolig verdifull i løpet av prosessen.

– Hun er genuint opptatt av å hjelpe oss med prosjektet og har kommet med veldig mange gode innspill i løpet av prosessen. All honnør til Ruth, sier Thomas.

Thomas Pedersen spiller biljard

Utfordringer som gir motivasjon

Prosjektet til guttene er å lage en ny sosial arena på skolen, med utgangspunkt i en biljardklubb. Men med alle prosjekter følger utfordringer. For Thomas og Odin er det økonomiske aspektet det aller største utfordringen så langt.

– Neste steg blir å legge en plan for hvordan vi skal gjennomføre prosjektet uten å være avhengig av økonomisk støtte fra skolen til utstyr, sier Thomas.

Men de er fast bestemte på å gjøre alt de kan for å etablere biljardklubben, og utfordringene gjør det kanskje ekstra gøy når de får det til.

Her kan du søke studieplass på alle våre studier i Oslo, Bergen og på nett!
Odin Ovesen spiller biljard

Kompetanse som nesten alle trenger

Guttene studerer prosjektledelse på Fagskolen Kristiania. Thomas har en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania og fagbrev i salgsfaget. Odin har jobbet to år i anleggsbransjen i tillegg til å ha gått et år ledelse og gründer på folkehøyskole. Begge ønsket litt påfyll til utdannelsen de allerede hadde.

Et årsstudium i prosjektledelse gjør deg bedre rustet for arbeidslivet og gir deg spennende jobbmuligheter.

–Et årsstudium i prosjektledelse gjør at man kan jobbe med veldig mye forskjellig som gir både gode og spennende jobbmuligheter etter endt skolegang, sier Thomas, som vil oppfordrer flere til å velge det samme studiet som ham.

– Det foregår prosjekter i så og si alle organisasjoner, og dette studieprogrammet vil definitivt gjøre oss bedre rustet for arbeidslivet, avslutter Odin.

Les mer om årsstudium i prosjektledelse i Oslo og Bergen