Hva er det beste med å studere i Bergen?

Bergen er en fin studentby, alt er sentralt og i gåavstand. Det beste med å studere i Bergen er likevel studentlivet og samholdet vi har på skolen. Det betyr ingen ting om du går første eller tredje året, her er alle velkommen til alt det sosiale som skjer. Utestedene er dessuten lagt opp for studenter og har gode priser. Også er naturen og de fine fjellene rett ved sentrum, det er deilig!

Hvordan ser en typisk studiehverdag ut på Høyskolen Kristiania Bergen?

Typisk skolehverdag for meg starter med forelesning i valgfaget Bedriftsøkonomisk analyse. Her er foreleseren vår flink til å bruke eksempler som vi kan relatere oss til. Oppstart og drift av en pannekakefabrikk er noe som går igjen, og har blitt litt intern humor her på huset. Jeg tror foreleseren vår Stein er veldig glad i pannekaker :)

I pausene kobler vi helt av med litt god humor og sosialisering med andre medstudenter. Deretter venter egenstudier i noen timer. Jeg spiller også på fotballaget til Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, «Kristianias Utvalgte».

Hva gjør du for å bli attraktiv i arbeidslivet?

Jeg tror det er viktig å ha noe å vise til utenom selve studiet, at du har hatt noen frivillige verv og/ eller en relevant jobb. Jeg er leder for stipendet som tar seg av sosiale arrangement for studentene. I tillegg jobber jeg som studentassistent her på skolen. Det er mange flinke studenter, så hvis man har noe på CV-en som kan skille seg litt ut er det veldig positivt.