Foto av mann som smiler

Ved siden av et intensivt tredjeår på Bachelor i kreativ markedskommunikasjon, jobber Sindre Skarstein Fossmo i Semway, et gründerselskap innenfor markedsføring, produksjon, design og profilering på internett, som ble startet opp i desember 2009.

– Jeg trives utrolig godt her. Arbeidsoppgavene er utfordrende og varierte siden vi jobber med så mange ulike bedrifter og kunder. Jeg lærer noe nytt hver dag. I tillegg er arbeidsmiljøet helt unikt. Vi gjennomfører blant annet fellestrening med PT annenhver onsdag og flere andre sosiale aktiviteter som middager, sykkelturer, lønningspils, impro-teater og hyttetur til Trysil.

Her får jeg teste teorien jeg lærte i praksis.

Sindre forteller at jobben fint lar seg kombinere med studiene.

– I eksamensperioder har jeg hatt mulighet til å jobbe mindre, og i andre perioder har jeg hatt mulighet til å jobbe mer. I tillegg får man testet teorien i praksis, noe som også har økt prestasjonen og fagforståelsen min på høyskolen.

Foto av mann som ser på en skisse.

Sindre forteller at han ble tatt godt imot av sine nye kolleger.

– Firmaet består av 30 ekstremt inkluderende og dyktige mennesker som jeg er glad jeg har blitt kjent med. Vi fikk også mange utfordringer, der den største var å holde foredrag foran alle de andre ansatte om hvorfor akkurat jeg skulle få jobb i Semway. Det gikk jo heldigvis veldig bra!

Slik får du et forsprang

– For å lykkes innen digital markedsføring vil jeg anbefale at du holder deg oppdatert på trender og nyheter i bransjen. Bransjen er alltid i endring, med oppdateringer og nye tjenester så og si hver dag. Følg gjerne bedrifter og personer som er gode på markedsføring i deres SoMe-kanaler.

Sindre forteller at kunnskap innen en rekke programmer og verktøy vil hjelpe deg godt på vei.

– Det er også en fordel om du har erfaring innen WordPress, Photoshop, Google Analytics, Facebook Business Manager eller andre relevante programmer. Gjør deg synlig, vær sulten, gi av deg selv og grip sjansene! Ser du oss på stand, eller kommer over vår søknadsprosess på LinkedIn, anbefaler jeg deg dessuten til å ta kontakt med oss.

Denne artikkelen ble skrevet i 2017. I dag jobber Sindre som prosjektleder i TRY Pearl.