Go to main content

Du kan kun søke på en variant av dette studiet

Du har allerede valgt en variant av etter studiet og kan derfor ikke legge til flere varianter. Gå til din søknad for å fjerne, legge til eller endre prioritering.

Fire studenter arbeider rundt et bord. Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania.

Bachelor - Bergen og Oslo

Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Liker du hva Elon Musk klarer å få til? Ønsker du også å skape noe samfunnet har behov for? Da er dette studiet for deg.

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Bergen og Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
35 300 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Ja, se opptakinformasjon
Med forbehold om endringer

Innovasjon og entreprenørskap er hva som driver et samfunn fremover, og Norge trenger unge mennesker som kan utfordre det eksisterende og finne nye muligheter og løsninger på forretningsmessige og samfunnsmessige problemer.

Med denne utdanningen kan du bli med på den reisen.

Søknadsfrist 15. april Søk studieplass her

Studiet gir deg muligheten til å utforske fagfeltet entreprenørskap og innovasjon, og rollen disse spiller i etableringen eller videreutviklingen av virksomheter.

Kunnskapen og erfaringen du tilegner deg i løpet av studietiden vil gjøre deg ettertraktet på arbeidsmarkedet, enten som selvstendig næringsdrivende eller blant bedrifter som ønsker å videreutvikle seg. 

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører

Hva lærer du? 

En bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling fra Høyskolen Kristiania gir deg ettertraktet kunnskap om blant annet:

 • Markedsføring
 • Ledelse
 • Entreprenøriell strategi
 • Vekststrategi 
 • Samfunnsøkonomi
 • Forretningsmodellering

Målet er at du etter endt studietid skal være i stand til å skape eller videreutvikle produkter og tjenester som samfunnet trenger, og være ettertraktet blant norske arbeidsgivere som er på leting etter innovative og kreative medarbeidere. 

Ønsker du et studium som handler om å se muligheter og skape nye produkter og løsninger som gir reell verdi for brukere?

Jobbmuligheter

Etter fullført utdannelse vil du ha kunnskapen og ferdighetene man trenger for å starte egen virksomhet, samtidig som du kan jobbe med innovasjon og forretningsutvikling, prosjektledelse, prosessledelse, strategiutvikling og kommunikasjon innenfor start-ups eller etablerte organisasjoner som søker utvikling og innovasjon. 

Dette studiet gir deg en karriere rik på valgmuligheter og er et utdannelse skreddersydd for morgendagens arbeidsmarked.  

Studentene i dette faget har sitt eget innovasjonsområde på campus Kvadraturen kalt "Loftet". Her utvikles nye konsepter, vennskap, samarbeid og løsninger på løpende bånd!

Nyheter og artikler om studiet

 • Foto av Tobias Martens og Markus Bjørnereim, fotogfrafert utenfor StartupLabs lokaler i Bergen

  Studenter landet millionavtale med investor

  Kristiania-studentene Markus og Tobias utvikler e-sport-plattformen Gameflow.
 • Rune Bjerke og Celine Zapffe med tv2 reporter

  Min dag som konsernsjef i DNB

  KIF-student og gründer Celine Zapffe fikk en skoledag litt utenom det vanlige da hun skulle være «CEO of the day» for DNB.
 • Mats Bakken sitter i et loftslokale og har på seg en grå strikkegenser og briller. Han smiler mens han ser rett inn i kamera

  Mats (30) har blitt sin egen sjef – før studiet er over

  Etter iherdig jobbing har fotograf Mats Bakken klart å realisere sitt gründereventyr, mye takket være et helt unikt studenttilbud ved Høyskolen Kristiania i Oslo og Bergen.
 • Asgeir jobber som rådgiver i M51

  Se hvordan Asgeir Behrentz gikk rett fra skolebenken til fast jobb.

Studieprogramleder

Kristin Undheim
Les mer om Kristin

Søk på Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.