campus fjerdingen

Akerselva pulserer gjennom hovedstaden vår, og er en rød tråd for Westerdals Oslo ACT sine tre campus. Høsten 2016 åpnet campus Fjerdingen, som den siste perlen på snoren, i sentrumsnære lokaler i Christian Kroghs gate 32. Helt nye undervisningslokaler strekker seg over åtte plan, og huser en stor del av våre studenter og ansatte.

Lokaler for alles enkelte behov

Campus Fjerdingen er fylt med studenter fra ulike fagfelt, alle med egne behov. Avdelingene kunstfag, kommunikasjon, teknologi og ledelse har det meste av sin undervisning her. I tillegg til funksjonelle klasserom, har bygningen derfor studioer, spesialrom og øvingslokaler for musikkproduksjon, lysdesign, lyddesign, populærmusikk og programmering. De administrative avdelingene våre, studieavdelingen, markedsavdelingen og administrasjonen, holder også til her.

Er du nysgerrig på våre andre campuser?

Puls døgnet rundt

Bygget er spesialtilpasset for undervisning på dagtid, og egner seg godt til prosjektarbeid i grupper på kveldstid. Vi vet at studentlivet dreier seg om mer enn bare studier, og har selvfølgelig sørget for at bygget også er rustet for studentfester, utstillinger, konserter og andre typer arrangementer. I første etasje ligger Sjenkestua; en bar hvor studentene selv har styringen, og de tradisjonsrike festene våre vil også bli holdt der. Både på campus Vulkan og campus Fjerdingen finner du en fabelaktig kantine med variert, sunn og fristende mat til studentvennlige priser. Vi har også vegetarianertilbud.

En levende bydel

Vårt nye campus ligger sentralt plassert ved Akerselva på nedre del av Grünerløkka, med gangavstand til oslofolkets nye favorittgate, Torggata. Langs elva er det parkområder og turstier, men også rester av Oslos industrihistorie. I nærheten av campus Fjerdingen vil du oppdage mange små kafeer, restauranter og barer. Bydelen er også et populært shoppingområde, med originale designbutikker og mange vintage og second-hand butikker. Like nord for Grünerløkka finner du Torshov, med kultursentrene Soria Moria og Trikkestallen. Et roligere område med store parker og avslappende kafeer.