Illustrasjon: Jon Håtun
Illustrasjon: Jon Håtun

– Vi ønsker å gjøre noe positivt i nærmiljøet vårt og ønsker naboene våre og andre interesserte til å ta turen bort for å bli bedre kjent med oss! Det vil bli vist film, poesi, AI-prosjekter, installasjonskunst, gamification og gitt kurs i improvisasjonsteater, forteller førsteamanuensis på Kristiania, Jannicke Johansen. Hun er én av initativtagerne bak prosjektet, sammen med høyskolelektor Silje Straume

– Arrangmentet passer for barn, unge og voksne og er helt gratis. I samarbeid med lokale aktører vil det også bli servering for en rimelig pris. Vi gleder oss veldig og håper mange stikker innom en tur, sier Silje. 

Det vil også være mulig å kjøpe rimelig mat laget av Grønland foreldre- og barngruppe, og drikke fra Vilbrygg.

Finn hele programmet for Elgsletta her. 

Når: Fredag 29. september, kl 18.00 -  kl. 21.00. 

Hva er Kunst på Elgsletta?

Kunst på Elgsletta er en del av Forskningsdagene 2023 og den 29. september er forskernes kveld!  

"Researchers Night" blir arrangert på samme dag i flere enn 400 byer i over 25 land rundt i Europa - hvor formålet er at å ta forskningen ut til der hvor folk er.   

Kurs i improteater

Som en del av arrangementet på Elgsletta kan du også få kurs i improteater. Kurset starter 19.45 og krever ingen forkunnskaper eller erfaring. Vi utforsker lytting, tilstedeværelse og historiefortelling. Passer for folk i alle aldre!
Kursholder er Marius Opheim Thomassen. Han jobber med anvendt improvisasjon ved Kristiania, og for organisasjoner og næringsliv.

Meld deg på kurset her!

Kristianias School of Arts, Design, and Media står bak arrangmentet og er med sine 1600 studenter og 120 faglige ansatte det største kreative og kunstfaglige miljøet på universitets- og høyskolenivå i Norge.  

Vi ønsker med dette arrangementet å bli bedre kjent med folk - og ikke minst nærmiljøet vårt, og samtidig la andre bli bedre kjent med oss! 

Sted: 

Elgsletta aktivitetspark (lenken er til google-maps) er en park langs Akerselva på Grønland i Oslo.