Peder Elias holder Spellemannprisen i hånda foran en fotovegg. Kristianiabokstavene K og T, samt Kristiania Talks: Musikk er skrevet på banneret.
Foto: Henning Lefsaker

Dato: 13.03.2024

Tid: 16.30 - 18.00

Sted: Fjerdingen, Chr. Krohgs gate 32, Oslo

Gratis inngang

Tre år etter at han var musikkstudent på Kristiania, har Peder Elias mer enn en halv milliard strømminger, hundretusener av følgere, priser, utsolgte konserter, gull-, platina- og dobbelt platina-troféer og topplassering på hitlister blant annet Sør-Korea og Kina. Han vant i 2022 Spellemannprisen for Årets Internasjonale Suksess. Nå kommer han tilbake til Kristiania for å fortelle og dele erfaringer.

Hvordan har Peder Elias kommet seg dit han er i dag? Hva er visjonen og strategien, hva er hardt arbeid og hva er flaks? Hvem er de gode hjelperne? Hvordan bygge et team, og ta vare på det? Hvordan sette seg mål og nå dem? Hvordan er arbeidet med å skrive og produsere de rette låtene? Peder Elias og Audun skal også snakke om forskjellen på å lande på Værnes lufthavn og på Taiwan Taoyuan International Airport, hva som er best av barnekor eller musikkorps, om hvem som er inspirasjonskildene og om hvorfor Peder Elias vil være artist. Og mye mer.

Velkommen!

Facebookarrangement

Les også artikkelen Peder Elias gjør braksuksess i Asia.