Datoer: 5., 6., 7., 8., 13. & 15. juni 2023

Tid: kl. 18.00 - 20.00

Sted: VEGA Scene, Oslo

Billetter bestilles her

NB! Det er kun mulig å kjøpe billett for hvert program, ikke festivalbillett.

Vi er stolte over å presentere Bachelor i film og TV, i samarbeid med Bachelor i lyddesign sine avgangsfilmer 2023. Et bredt utvalg av avgangskullets bachelorfilmer presenteres i løpet av seks visningsdager.

Totalt 17 filmer vises, med et bredt utvalg av kortfilmer, dokumentarer og seriepiloter som utfordrer både sjanger, stil og tematikk.

Kom på visningene, opplev noe nytt og feire sammen med årets avgangsstudenter!

Program 1 - mandag 5. juni kl. 18.00-20.00

 • CRESCENDO (kortfilm)
  I dette psykologiske dramaet følger vi søsknene Linnea og Jonathan som gjenforenes i barndomshjemmet etter at deres far, den anerkjente pianisten Karsten Werner, får et illebefinnende under en konsert. Plikten ligger nå på hans splittede familie hvor alle stiller med ulike motiver.
 • DØDE HUNDER BITER (seriepilot)
  Døde Hunder Biter er en thrillerkomedie der vi følger journalisten Sanna, som må sette sitt eget liv i Oslo på vent når mormoren hennes plutselig dør. Hun er tilbake til bygda hun aldri skulle tilbake til, og underveis i oppholdet skjer det mystiske ting som får henne til å stille spørsmål rundt mormorens død.
 • A BRIEFCHASE (animert kortfilm)
  Cano og teamet har fraktet et uvurderlig smykke og venter på eierne. Men før de vet ordet av det er smykket stjålet av en mystisk tyv, og Cano begir seg ut på en jakt gjennom byens skyskrapere.

For mer info og oversikt over medvirkende, sjekk ut dette facebookarrangementet.

Program 2 - tirsdag 6. juni kl. 18.00-20.00

 • KANDIDATEN (kortfilm)
  I et samfunn hvor fattigdom og sult øker, får en heldig utvalgt sjansen til å endre sin vei i livet, når en unik mulighet åpner seg. Men til hvilken pris?
 • HASHTAG MILO (kortfilm)
  Følg en lighters reise gjennom forskjellige mennesker i Oslo, som alle har fått med seg forsvinningen av kjendis-hunden Milo.
 • LISTA BOYS (dokumentar)
  En inspirerende dokuserie om hvordan Amcar-klubben på Lista sveiser sammen en ellers polarisert lokalbefolkning, og hva som kreves for å holde den i live.

For mer info og oversikt over medvirkende, sjekk ut dette facebookarrangementet.

Program 3 - onsdag 7. juni kl. 18.00-20.00

 • DOMESTISERT (kortfilm)
  I møte med sin første jobb finner den nyutdannete veterinæren, Sara, ut at det å enkelt hjelpe dyr er mye mer komplisert enn hva hun tenkte. I et groms av en veterinærklinikk blir det mer og mer tydelig at veterinæryrket handler mer om eierens interesser og følelser enn dyrenes beste. Med stadig nye klager fra kunder og ansatte prøver Sara desperat å holde seg i jobb, men da hun avslører at ingen form for etikk blir praktisert blir alt så mye mer vanskeligere
 • IKKE TRÅKK PÅ GRESSET! (kortfilm)
  Ikke Tråkk på Gresset er en action-komedie hvor vi følger Anton, en ung og konfliktsky nordmann som har lyst til å få jobb i et politisk parti. På hans reise blir han introdusert til en helt ny verden.

For mer info og oversikt over medvirkende, sjekk ut dette facebookarrangementet.

Program 4 - torsdag 8. juni kl. 18.00-20.00

 • INGEN VEI TILBAKE  (kortfilm)
  Like etter Daniels (18) oppkjøring, gjør han noe forferdelig og flykter fra det. I dagene etterpå blir Daniel konfrontert med egen skyldfølelse og skam. Samtidig ser han seg alltid over skulderen; var det noen som fikk med seg hva som skjedde?
 • SMÅ HUNDER BJEFFER HØYEST (kortfilm)
  14 år gamle Noah har blitt med i en gjeng som lager mye trøbbel, det får han til å miste kontakt med sin beste venn fra barndommen og han mister gode deler av seg selv. En kveld kommer en situasjon hvor Noah vil se hvem som er hans ekte venner.
 • NØKKELBARN (kortfilm)
  Når Eriks foreldre setter han ned og forteller han at de skal skille seg, legges det også frem et ultimatum. De har bestemt seg at det er opp til tolvåringen å ta beslutningen om hvem av foreldrene som skal bli boende med Erik og hans to yngre brødre, og hvilken forelder som må flytte ut. Vi følger Erik og hans familie i kjølvannet av dette vanskelige valget, og utforsker hvordan valget Erik må ta forandrer forholdet hans til resten av familien.

For mer info og oversikt over medvirkende, sjekk ut dette facebookarrangementet.

Program 5 - tirsdag 13. juni kl. 18.00-20.00

 • MOFFØY (kortfilm)
  Tomine legger seg inn på en institusjon for unge som sliter psykisk. Dette er hennes siste håp om et nytt og bedre liv, men hun faller fort mellom to stoler. Hvor langt må Tomine gå for å få den hjelpen hun trenger?
 • HÅPEFULLROMANTIKER (dokumentar)
  Tonje er 23 år og forsøker å møte sin første kjærlighet i en tid hvor commitment er skummelt, ghosting er normalisert og dating skjer over tinder. Finnes egentlig den ekte kjærligheten?
 • HEDDA ER EN HORE (seriepilot)
  I Pilot (med fot-fetisj) lager Hedda en liggeliste etter et små sært nach-ligg. “Hedda er en hore” er en scripted humor-drama serie om realismen rundt seksuell frigjøring.

For mer info og oversikt over medvirkende, sjekk ut dette facebookarrangementet.

Program 6 - torsdag 15. juni kl. 18.00-20.00

 • MORS DATTER (kortfilm)
  Mors Datter handler om en mor og en datter med et nært, men komplisert forhold. På julaften legger mamma seg inn på DPS etter et angstanfall, og tolv år gamle Jenny vet ikke hvordan hun skal håndtere situasjonen. Hvem er hun hvis hun ikke klarer å hjelpe den hun er mest glad i?
 • WERA (dokumentar)
  WERA er en dokumentar om sykdom, minner og motgang, hvor Madelen undersøker farmoren sin fortid da Wera som fire åring ble smittet i en polio-pandemi som gav henne følger for livet.
 • ETTERLATT (kortfilm)
  18 år gamle Håvard må bo alene i barndomshjemmet hans når moren og lillesøsteren flytter vekk. Når de uten forvarsel kutter kontakten bestemmer han seg for å finne dem.

For mer info og oversikt over medvirkende, sjekk ut dette facebookarrangementet.