Line Rølvaag

    • Høyskolelektor
  • Institutt for helse og trening
  • School of Health Sciences

Bakgrunn

Line Rølvaag er Osteopat og fysioterapeut med mastergrad I medisinsk pedagogikk. Hun arbeider som høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania, Institutt for helse og trening.

Line har over tjue års klinisk erfaring fra arbeid i privat klinikk, sykehus, rehabilitering og helsestasjon. Hun har de siste femten årene vært med på å drive en veletablert osteopati klinikk på Kolbotn. Line har lang erfaring med undervisning fra høyskole og som kursholder blant annet i fagfeltene “osteopati og barn” og “osteopati og kvinnehelse” både nasjonalt og internasjonalt. Hun har presentert osteopati i TV, og i diverse aviser og magasiner. Hun har tidvis også vært engasjert i diverse styre og komiteverv, og sitter nå i en av komiteene til O.I.A. (Osteopathic International Alliance) som er en paraplyorganisasjon for osteopati forbund fra hele verden.

I tillegg til sin utdanning som Osteopati D.O og Fysioterapeut BSc, har hun også studert enkelte humaistiske fag ved universitetet i Oslo (etikk, filosofi). I 2018 fullførte hun sine masterstudier i medisinsk pedagogikk ved Universitetet i Edinburgh, Medical School.

Ekspertområder

Ansatte detaljer