Helene Lie Røhr

    • Prodekan
    • Førsteamanuensis
  • School EIT faglig
  • School of Economics, Innovation and Technology

Bakgrunn

Helene Lie Røhr er førsteamanuensis i samfunnsøkonomi ved School of Economics, Innovation, and Technology ved Kristiania og har en PhD i samfunnsøkonomi fra Handelshøyskolen BI. Hun har 14 års erfaring fra telecom-industrien i å analysere konkurransedynamikk og strategi, sammen med prisingstaktikk og kundeatferd.

Røhr forsker innenfor mikroøkonomi og atferdsøkonomi med et særlig fokus på utdanning, forbrukeratferd og digitalisering. Hun har publisert i European Economic Review Management Science, og Child Development. I tilllegg har hun skrevet et kapittel I The Oxford Handbook of Mobile Communication, Culture, and Information (Oxford University Press, 2020).

Røhr underviser i digitalisering på nett og veileder master- og bacheloroppgaver i økonomi og markedsføring. Hun har holdt en rekke foredrag i næringslivet og på inviterte seminarer på blant annet Erasmus School of Economics (Rotterdam), Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet og Frischsentret. I tillegg har hun presentert forskningen sin på ulike konferanser slik som European Meeting of the Economic Science Association, Nordic Conference of Behavioral and Experimental Economics og Annual Meeting of the Norwegian Association of Economics.

Ekspertområder

Ansatte detaljer