Nå kan du abonnere på nyhetsbrev fra Kunnskap Kristiania

Nyhetsbrevet sendes ut to ganger per måned. Du kan når som helst melde deg av.Foto: .

KUNNSKAP FRA KRISTIANIA: Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert:  Meld deg på nyhetsbrev fra Kunnskap Kristiania

All forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid har et potensial for innovasjon og forandring av praksis i arbeidslivet og i resten av samfunnet. 

 • Det kan handle om å finne frem til nye svar og løsninger på problemer og utfordringer som enkeltmennesker, organisasjoner og det større samfunnet strever med i dag.
 • Det kan handle om kunnskap og faglig innsikt som gir grunnlag for å ta bedre beslutninger, gjøre ting på smartere måter eller også være bedre forberedt til å møte en usikker fremtid.
 • Det kan også handle om å utvikle ideer som kan finne sine praktiske anvendelser i form av nye produkter, tjenester, løsninger og bedrifter, altså innovasjon.
 • Det er også spiren til nye kulturelle opplevelser som inspirerer og utvikler oss som mennesker.

Gjennom god forskningskommunikasjon ønsker vi å realisere mest mulig av potensialet for endring. Vi ønsker å dele ny kunnskap og faglig innsikt med deg og alle andre som kan ta den i bruk og omsette den i en bedre praksis.

Sammen skaper vi et bedre arbeidsliv. Sammen former vi fremtiden. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kunnskap Kristiania er Kristianias kunnskapsmagasin. Vi gir deg nytt om forskning, fag, kunstnerisk utviklingsarbeid og aktuell samfunnsdebatt. Nyhetsbrevet sendes ut to ganger i måneden.
Abonnér
  • Avdelingsleder

  Avdeling for forskningskommunikasjon og innovasjon

  • Fagsjef forskningskommunikasjon

  Avdeling for forskningskommunikasjon og innovasjon