Tilbudet er tilgjengelig for studenter og alumni (tidligere studenter) ved Kristiania.

Som student på Kristiania ønsker vi å forberede deg (underveis i studiet) til livet etter eksamen slik at overgangen mellom studier og jobb skjer på best mulig måte. Du har derfor mulighet til å bestille gratis karriereveiledning på vårt karrieresenter (i skjemaet nedenfor).

Bestill veiledning her:

Våre karriereveiledere og praksisveiledere:

Karriereveiledere i Oslo

Karriereveiledere i Bergen

Veilederne er også tilgjengelig for studenter utenfor oppgitt by via Zoom, e-post eller telefon.

Oslo

Hege B. Lillekroken

Karriereveileder for Institutt for ledelse og organisasjon, Institutt for markedsføring, Institutt for økonomi og innovasjon, Psykologi samt Fagskolen og Fagskolen på nett. Veileder både for Oslo og Bergen.

Les mer om Hege på Kristiania.no.

Anette Nicolaissen

Karriereveileder for Westerdals institutt for kreativitet, fortelling og design – Westerdals institutt for film og medier – Institutt for scenekunst – Institutt for musikk – Institutt for kommunikasjon.

Les mer om Anette på Kristiania.no.

Nina Østgaard

Karriereveileder for Institutt for helse, Institutt for teknologi, BA i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling og Fagskolestudiet i prosjektledelse.

Les mer om Nina på Kristiania.no.

Eugenie Soelberg

Praksisrådgiver. Ta kontakt dersom du har spørsmål knyttet til praksis og/eller ønsker å lære mer om hvordan du kan få arbeidserfaring som en del av ditt studium.

Les mer om Eugenie på Kristiania.no.

Mette Lise Martinsen

Karriereveileder for Institutt for ledelse, Institutt for markedsføring samt Psykologi. Veileder både for Oslo og Bergen.

Les mer om Mette Lise på Kristiania.no.

Bergen

Eli Lund

Karriereveileder for deg som studerer HR, markedsføring og anvendt psykologi samt Fagskolen. Hun har også god kunnskap om videre studier, i både inn og utland. Eli er lokalisert i 3.etasje i Hansaparken i Bergen, og på zoom og telefon.

Les mer om Eli på Kristiania.no.

Vidar Daatland

Karriereveileder for deg som studerer IT, HR, design, film, journalistikk, markedsføring og innovasjon. Hjelper med praksis og nettverksbygging.

Les mer om Vidar på Kristiania.no.