Fasaden til Kvadraturen i Kirkegata 24-26
Foto: Kristiania

Gratulerer med fullført studium! Nå går du fra å være student til å bli en alumn. Som alumn representerer du en del av et fellesskap av tidligere studenter som har gått på Kristiania.

Hva er Alumn?

Alumn betyr at du er en tidligere student ved en utdanningsinstitusjon.

Kristiania Alumni er nettverket for de som har tatt en utdanning ved en av skolene i Kristiania-familien. Dette er nettverket hvor du kan holde kontakt med dine gamle studievenner, etablere nye kontakter på tvers av studieretninger, og få faglig påfyll. Du vil motta nyhetsbrev, inviteres faglige seminarer og mer –og ikke minst få invitasjon til alumnitreff.

Hva er alumnitreff?

Alumnirådet til Kristiania inviterer til alumnitreff to ganger i året. Alumnitreff gir deg muligheten til å bygge nettverk med tidligere studenter og knytte kontakter som kan være verdifulle for karrieren din. Du får innsikt i karrieremuligheter, utveksler erfaringer og kan få tilgang til jobbmuligheter gjennom representanter fra næringslivet. Samtidig kan gjenforening med gamle klassekamerater og venner fra studietiden skaper en følelse av fellesskap og gir muligheten til å dele minner og opplevelser.

Fordelene ved å være Alumn ved Kristiania

Som alumni ved Kristiania inviteres du til en rekke arrangementer, inkludert Kristiania-frokoster, Kunnskapsfrokoster og Karrieredager.

Du får også tilbud om deltakelse i nye studier, kurs og andre relevante aktiviteter. Som Alumn har du tilgang til Karrieresenterets tjenester, inkludert karriereveiledning, og kan delta på kurs som tilbys. Vi jobber aktivt med å utvikle og styrke alumninettverket ved å engasjere flere inn i dette arbeidet. Målet er å skape en tett og gjensidig kommunikasjon og involvering mellom alumni, studenter og næringsliv, og å få tilbakemeldinger som sikrer relevansen ved utviklingen av nye studieprogrammer.

Alumnirådet

Alumnirådet består av et utvalg tidligere studenter, med Hege Børke Lillekroken i spissen.

Alumnirådet info

Alumniarbeidet så langt

Det sendes ut nyhetsbrev omtrent en gang i måneden.
Flere treff har blitt arrangert, med rundt 100 påmeldte på det første treffet. Disse alumnitreffene har omfattet alle studieretninger i Kristiania-familien, og på vårens treff ble også avgangsstudenter invitert til å delta.

Nyhetsbrev

Vi håper du vil bli en del av Kristiania Alumni! Meld deg på vårt nyhetsbrev her og få tilgang på informasjon om alt som skjer for deg som alumn.
Meld deg på Kristiania Alumni nyhetsbrev

Karrieresenteret hjelper deg med veien videre

Karrieresenteret ved Kristiania er et tilbud for nåværende og tidligere studenter. Vi gir veiledning, kurs og aktiviteter for å styrke deg som arbeidssøker og medarbeider. Vi tilbyr workshops og rådgivning for de som ønsker å starte egen virksomhet, og mye mer.
Gå til Karrieresenteret