Foto av ansatt som smiler til kamera.
På Åpen dag kan du møte forelesere og studenter som kan svare deg på alt du måtte lure på om vårt studietilbud.Foto: Kristiania/Haakon Dueland

Klart det kan være vanskelig å velge utdanning! Men uansett er det å studere en smart investering i deg selv og din fremtid. Nå blir det litt enklere –  Kristiania inviterer deg til campus slik at du kan treffe studenter og forelesere, og høre mer om dine muligheter.

Åpen dag er en god anledning til å få en følelse av hvordan det er å studere. Hvordan ser det ut på campus? Hvem skal du kanskje studere sammen med? Hvordan er studentlivet, og hvordan virker foreleserne? Og ikke minst: hvilke jobber kan du få med de forskjellige utdanningene?

Dette kan du studere 

Oversiktsbilde fra Ernst hage som viser et mylder av mennesker.
Åpen dag er en super anledning til å møte dine fremtidige forelesere og høre hvordan det faktisk er å studere ved Kristiania.Foto: Kristiania/Jonatan Quintero

Kristiania har mange forskjellige utdanninger å velge imellom, fordelt på fire ulike fagområder. Disse er:

Kunst og design

Visste du at vi har Norges største kreative og kunstfaglige miljø på universitets- og høyskolenivå? Og at vi huser noen av landets beste fasiliteter, som dansesaler, kinosaler, lydisolerte øvingsrom og en topp moderne blackbox?

HR, markedsføring og kommunikasjon

Har du interesse for journalistikk eller PR, eller drømmer om en karriere innen markedsføring eller ledelse? Vi tilbyr over 20 ulike utdanninger som gjør deg klar for arbeidslivet!

Alle våre studier er tett knyttet til arbeidslivet og gir studentene god innsikt i den arbeidshverdagen som møter dem. 

Vi har høyskolestudier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsenheter, til bachelor- og mastergrader. Studiene våre finner du både på campus i Oslo, i Bergen og på nett.

Helse og psykologi

Drømmer du om en givende karriere, hvor du kan gjøre en stor forskjell både for enkeltmennesker og samfunnet som helhet? Vi tilbyr mer enn 20 ulike utdanninger innen helse, så her finner du nok noe, enten du vil studere biomedisin, ernæring og trening eller psykologi.

Her finner du utdanninger på både på bachelor- og masternivå og flere etter- og videreutdanningsprogrammer. Vi har undervisning på campus i Oslo og Bergen, i tillegg til en rekke nettstudier. Vi har fasiliteter som ernæringskjøkken, studentklinikk, anatomisk læringssenter og fysiologisk testlab – og alt er samlet i moderne og sentrumsnære lokaler.

Teknologi og innovasjon

Har du hjerte for IT, hode for analyse eller drømmer om å starte egen bedrift? Vi tilbyr stadig flere ulike studier innen økonomi, innovasjon og teknologi.

Velg mellom en bachelor- eller mastergrad, enten i Oslo, Bergen eller på nett. Studiene er fremtidsrettede og bransjenære, med dyktige forelesere og tett oppfølging. Avdelingen har også godt etablerte forskningsgrupper og forskningslaber på høyt internasjonalt nivå. 

Content card Åpen dag Bergen og Oslo

  • Åpen dag - Bergen

    Nysgjerrig på hva du kan studere? Få mer info og finn studieprogrammene du er mest interessert i på Kristiania. 
    Les mer
  • Åpen dag - Oslo

    Nysgjerrig på Kristianias studietilbud eller hvem du kanskje skal studere sammen med? Kom på Åpen dag, og møt forelesere og studenter som kan svare deg på alt du måtte lure på!
    Les mer