Prosjektoppgave bacheloroppgaven BCR3103

Har din bedrift en utfordring som trenger en løsning? Kristianiastudenter kan bidra med innovative løsninger på komplekse problemstillinger som en del av sin bacheloroppgave.

Studenter ved Kristiania får jobbe tett på arbeidslivet

Som en avslutning på studiet får studenter ved School of Communication, Leadership and Marketing muligheten til å skrive en prosjektoppgave. Her får de løse relevante problemstillinger fra arbeidsgivere, som er med på å skape verdi for bedriften.

  • Studentene skriver oppgaven på vårsemesteret, men allerede på høsten starter studentene med å velge tema.

Hva er en prosjektoppgave?

En prosjektoppgave gir studentene en unik mulighet til å anvende både teoretisk og praktisk kunnskap fra sitt fagområde. Dette er en verdifull mulighet for studenter til å benytte sin kunnskap, samtidig som bedrifter får hjelp til å løse komplekse problemstillinger med nye perspektiver.

Dette er en prosjektoppgave:

Dette er en prosjektoppgave:

  • For sisteårsstudenter: Bacheloroppgaven er en viktig del av avslutningen for studenter ved Kristiania, og de kan velge å løse den gjennom en prosjektoppgave, hvor 3. års studenter samarbeider med eksterne virksomheter for å løse relevante problemstillinger.
  • Oppdrag: Studentene får en problemstilling fra en oppdragsgiver, som de skal løse som en del av bacheloroppgaven sin. Oppgaven skal ta utgangspunkt i gjeldende faglitteratur på feltet og innhentet empiri.
  • Oppfølging: Studentene blir fulgt opp av veileder gjennom hele perioden.
  • Omfang: Omfanget på bacheloroppgaven er 8 000–12 000 ord.
  • Målsetning: Målet med en prosjektoppgave er å gi studentene praktisk erfaring, samtidig som de får anvendt teoretisk kunnskap innen sitt fagområde. Resultatet av prosjektoppgaven skal også gi verdi for bedriften/organisasjonen.
  • Ansvar og eierskap: Studentene har ikke økonomisk, juridisk eller produktmessig ansvar overfor oppdragsgiver, og skal heller ikke motta ytelser for arbeidet. Oppdragsgiver eier sluttproduktet.

Informasjon til arbeidsgiver

Oppdragsgivers rolle

  • Samarbeid og oppfølging: Din rolle som oppdragsgiver/bedrift blir å definere en problemstilling sammen med studentene, veilede dem underveis i prosessen, og motta en faglig begrunnet og kreativ løsning.
  • Eiendomsrett: Oppdragsgiveren har eiendomsrett til sluttproduktet, mens studentene har rettighet til bachelorrapporten.

Kristianias rolle

  • Veiledning: Kristiania vil stille med en intern veileder for prosjektoppgaven, som vil støtte studentene i metodiske og teoretiske aspekter av prosjektet.
  • Sluttprodukt: Sluttproduktet er en bacheloroppgave som også skal gi nytte til en bedrift.

Praktiske krav

  • Signering av kontrakt: Studenter og bedrifter må signere en digital kontrakt som sendes ut av Kristiania. Det er viktig at studentene og oppdragsgiveren signerer kontrakten så fort som mulig, for at samarbeidet skal fungere godt.

Ønsker du hjelp av våre studenter?

Ønsker din bedrift å samarbeide med en student om en prosjektoppgave? Du kan legge ut en utlysning på karriereportalen her!
Trykk her!