Journalistikkstudenter ved Høyskolen Kristiania.

Kristiania fokuserer på praktisk utdanning, hvor våre studenter får knytte viktige kontakter og tilegne seg kunnskap og erfaring fra bransjen – allerede før de er ferdig utdannet. På bakgrunn av dette tilbyr Kristiania praksismuligheter for de fleste av våre studier, og Bachelor i journalistikk er absolutt ikke noe unntak!

Ta en bachelor i journalistikk

Kan en journalistikkutdanning passe deg? Les mer og søk her!

Sikrer seg praksisplass hos store mediehus

Som en del av journalistikkutdanningen gjennomfører alle journalistikkstudentene to måneder praksis i fjerde semester, i månedene januar til februar. Praksisperioden er en spennende og lærerik periode, som gir studentene muligheten til å benytte seg av alt de har lært gjennom studiet. 

På listen over praksisplasser tidligere journalistikkstudenter har landet, finner vi store mediehus som NRK, VG, Dagbladet, TV2 og Egmont, - bare for å nevne noen få. Nedenfor kan du se listen over alle praksisplassene til våre journalistikkstudenter tilbake til 2014. Er du journalistikkstudent på jakt etter praksisplass? Ta en titt og se om du finner en potensiell praksisplass som kan passe nettopp deg! 

Forventer dyktige studenter fra Kristiania

Studieleder Lars Richard Bache er stolt av hvordan Kristianias journalistikkstudenter markerer seg i bransjen allerede før fullført utdanning. 

De vet at de får gode journalistikkstudenter fra oss.

– Det er jo alltid en flott liste vi presenterer 1. desember. Den er vi veldig stolte av. Vi har mange mediebedrifter vi har samarbeidet med i mange år. De vet at de alltid får gode journalistikkstudenter fra Kristiania, forteller Lars Richard Bache.

Klikk deg inn nedenfor for å se hvor studentene våre får testet kunnskapen sin!

praksisplasser år for år