Nærbilde av et juletre med røde julekuler.
Endelig har julen kommet til Høyskolen Kristiania og i ukene fremover skjer det mye hyggelig på campus!Foto: Eline Brattsti

Det står kanskje flere eksamener og innleveringer mellom deg og juleaften, men forhåpentligvis er det også rom for litt julestemning. De neste ukene skjer det flere hyggelig ting på campus for både høyskole- og fagskolestudenter – her har du en oversikt!

Program for begge byer

En ung mann serverer gløgg og peppekaker til studenter.
Det blir god julestemning på campus de neste ukene, og selvfølgelig store mengder peppekaker og gløgg!Foto: Hanne Gundersen

Adventskalender

De tre første søndagene i advent, samt 17. desember, åpner vi vår digitale adventskalender. Da kan du som student ved Kristiania vinne flotte premier! Følg med på Kristianias Instagram-konto!

Julekalender

Fra og med 1. desember åpnes Kristianias julekalender. Nysgjerrig på hva som skjuler seg bak lukene? Tar du turen innom ett av undervisningsbyggene, får du svar! 

I Bergen finner høyskolestudentene kalenderen i kantinen (Brygghuset), mens fagskolestudentene finner sin i resepsjonen i Vågen.

Program for Oslo

Julegrantenning 

Fredag 26. november inviterer vi til julegrantenning, pepperkaker og gløgg. Det er også superhyggelig om du blir med å pynte juletreet! 

  • Urtegata: kl. 09.00 (Servering av gløgg og pepperkaker fra kl. 08.15. Her blir det også sang fra musikkteater-studentene!)
  • Kvadraturen: kl. 11.30 (Servering fra kl. 11.15)
  • Spikersuppa: kl. 11.30 (Servering fra kl. 11.15)
  • Fjerdingen: kl. 12.30 (Servering fra kl. 12.15. Her blir det også sang fra musikkteater-studentene!)

Julekino

I samarbeid med Westerdals filmklubb inviterer vi til julekino tre kvelder i desember. Julestemning-garanti! 

  • Fjerdingen: 1. desember kl. 18.30
  • Urtegata: 2. desember kl. 18.00
  • Kvadraturen: 8. desember kl. 18.00

Julegaveaksjon

Tradisjonen tro samler alle Kristiania-studenter inn julegaver til Fattighuset i Oslo. Disse kan leveres under juletrærne i Kvadraturen, Urtegata og på Fjerdingen hver dag frem til jul.

Program for Bergen

Ung kvinne står ved siden av et pyntet juletre.
Vi ringer julen inn med alt fra julequiz til julegrantenning!Foto: Ingrid Ødegård

Julequiz

Kom og bli med på julequiz 30. november kl. 15.00 i kantinen (Brygghuset). Det blir pizza og julebrus, og vinnerlaget stikker av med et gavekort fra Akademia hver (obs: maks fire deltakere på hvert lag).

Julegrantenning

Den viktigste tradisjonen av dem alle! 2. desember blir det julegrantenning i kantinen (Brygghuset) i Hansaparken, og for fagskolestudentene i Vågen. I tillegg blir det julegrøt, saft, julemusikk og skikkelig god stemning! 

Julegaveaksjon

Hvert år samler studentene inn julegaver til ulike gode formål, og i år går gavene til brukerne av Robin Hood-huset i Bergen. Innlevering skjer i Biblioteket (Brygghuset) hver dag frem til 17. desember. På slutten av hver arbeidsdag samles gavene inn, slik at nissen kan levere dem i tide.

Flere arrangementer og samlinger vil bli lagt til fortløpende, så følg med for nye oppdateringer!

Gruppefoto av studierådgivere.

Kristiania hjelper deg

Hvert studium ved Høyskolen Kristiania har sin kontaktperson. Her finner du kontaktinformasjon og tjenester som tilbys ved studiestedene.
Les mer