illustrasjonsfoto av kvinne ute i gaten

Det nye studiet er som skapt for de som allerede har noe næringslivserfaring, men som ønsker å ta et ambisiøst steg videre i egen karriere samtidig som de jobber fulltid.

– Vi er svært stolte over å lansere et masterprogram med så høy kvalitet og vi tror dette er noe mange kunne tenke seg å vurdere. Derfor ønsker vi å oppfordre alle våre kollegaer til å dele dette med egne nettverk, sier Ida Degvold Westby Warren, markedsansvarlig for nettstudier.

Portrettfoto av en kvinne som ser i kamera.

Ønsker du å endre verden?

Masteren er tilrettelagt for å gjennomføres parallelt med fulltidsjobb og har fokus på praktisk gjennomføring. Dette betyr at man vil jobbe opp mot caser og problemstillinger der man jobber, og at studentene får et sted å reflektere over, og arbeide konkret, med både organisasjonens utvikling og egen ledelsesutøvelse.

– Hvem er de mest ambisiøse menneskene du kjenner og som i tillegg ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted? Jeg oppfordrer alle våre kollegaer og studenter til å dele dette i sine nettverk, oppfordrer Warren.

Hun sier at Høyskolen Kristiania ønsker å ta en ny posisjon ved å bli best på videreutdanning av ledere som driver med bærekraftig utvikling. Masteren er et samarbeid mellom Høyskolen Kristiania og Future Leaders Global.

Foto av mann med mobiltelefon.

Lurer du på hva du kan studere?