Det nye studiet er som skapt for de som allerede har noe næringslivserfaring, men som ønsker å ta et ambisiøst steg videre i egen karriere samtidig som de jobber fulltid.

– Vi er svært stolte over å lansere et masterprogram med så høy kvalitet og vi tror dette er noe mange kunne tenke seg å vurdere. Derfor ønsker vi å oppfordre alle våre kollegaer til å dele dette med egne nettverk, sier Ida Degvold Westby Warren, markedsansvarlig for nettstudier.

Ønsker du å endre verden? Ny master i praktisk lederskap

Masteren er tilrettelagt for å gjennomføres parallelt med fulltidsjobb og har fokus på praktisk gjennomføring. Dette betyr at man vil jobbe opp mot caser og problemstillinger der man jobber, og at studentene får et sted å reflektere over, og arbeide konkret, med både organisasjonens utvikling og egen ledelsesutøvelse.

– Hvem er de mest ambisiøse menneskene du kjenner og som i tillegg ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted? Jeg oppfordrer alle våre kollegaer og studenter til å dele dette i sine nettverk, oppfordrer Warren.

Hun sier at Høyskolen Kristiania ønsker å ta en ny posisjon ved å bli best på videreutdanning av ledere som driver med bærekraftig utvikling. Masteren er et samarbeid mellom Høyskolen Kristiania og Future Leaders Global.