Bilde av en student som sitter i kontorlandskapet til Loftet i Kvadraturen.
Høyt der oppe blant hustakene i Kvadraturen, ligger Loftet - Kristianias egne studentinkubator.

På Høyskolen Kristiania heier vi på de gode idéene og de unge gründerne som skal skape fremtidens løsninger. Derfor har vi et eget tilbud til studenter som nettopp har startet eller er i ferd med å etablere sin egen bedrift, eller såkalt startup.

Høyt der oppe blant hustakene i Kvadraturen, ligger Loftet Studentinkubator. Som en del av dette kreative miljøet, får du veiledning og kompetanse til å etablere og skalere din egen bedrift. Og det koster ingenting å være medlem. Alle studenter på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania som har startet eller er i ferd med å etablere egen bedrift, kan søke om medlemskap. 

Portrettbilde av William Maxwell Le-Normand er leder av Loftet
William Maxwell Le-Normand leder Loftet.Foto: Sandra Skoglund-Hansen

Bærekraftige bedrifter

William Maxwell Le-Normand er leder av Loftet. Han forteller at de jobber for å skape en kultur preget av nyskapning og samarbeid.

– Vi hjelper studenter med å skape bærekraftige bedrifter, som klarer seg i et konkurransepreget marked, i stadig endring. Vi ønsker å skape levedyktige bedrifter som skaper verdi, skatteinntekter og arbeidsplasser, sier han.

Loftet skal gjøre studentene til mer robuste entreprenører, ved å dele erfaringer rundt det å drive en bedrift. Her kan studenter få hjelp til å implementere gode styringsprosesser i virksomheten, gjennom inkubatorprogrammet. 

Vi hjelper studenter med å skape bærekraftige bedrifter, som klarer seg i et konkurransepreget marked, i stadig endring.

– Vi leter etter de med et brennende ønske om å skape en bedrift, og de som strekker seg litt lenger enn andre. Vi ser etter bedrifter med skaleringspotensial, som bidrar til å skape arbeidsplasser og som gir en positiv verdi for samfunnet, sier han. 

Bilde av Loftet med moderne inventar.
På Loftet får studenter hjelp med å skape bærekraftige bedrifter.

Hva skal til for å søke? 

  • Du må ha et AS eller være i ferd med å stifte en bedrift
  • Du må ha en god plan og et godt produkt eller tjeneste

Du kan søke fortløpende, det er ingen søknadsfrist. 

Lurer du på noe?

Send en melding til gjengen på Loftet via sosiale medier