Faksimile fra årsrapporten, med foto til venstre av Solfrid Lind og Arne Krumsvik som går på gaten. Til høyre er artikkelen med overskriften "Hvorfor skal Kristiania bli et universitet?"
På riktig spor. Heldigvis ble hverken administrerende direktør Solfrid Lind eller rektor Arne H. Krumsvik påkjørt av trikken der de spaserte oppover skinnene i Kvadraturen under fotosession til forordet. Foto: Jonatan Arvid Quintero

Forordet fra administrerende direktør, Solfrid Lind, og rektor Arne H. Krumsvik, summerer opp året som gikk ved å rette blikket mot det som ligger der framme. Universitetsdrømmen som vi nå snakker høyt om uten å rødme.

– Hvorfor skal Kristiania bli et universitet? Svaret formuleres i årsrapporten, sier rektor Arne H. Krumsvik.

NYtt oppslag årsrapporten.png
Foto: Jonatan David Quintero

Morten Irgens, utviklingsdirektør og leder for universitetsprosjektet ved Høyskolen Kristiania, mener at vi lider av en kollektiv mangelsykdom her i Norge. Lind og Krumsvik ba derfor spesielt om et intervjuet med ham i årsrapporten, der han forteller inngående om hvorfor Norge trenger flere universitet.

Les hele intervjuet: – Mastersyken i Norge er en mangelsykdom

Sjekk også ut det gjennomgående designet i årsrapporten. Lind var stolt da hun så endelig resultat:

– Jeg er som de fleste vet svært glad i rødt, og synes at forsiden er frisk og innovativ. Den gjenspeiler oss som høyskole på en forbilledlig måte. Som dere alle kan lese i årsrapporten for 2019, så fargelegger vi stadig flere kvadratmeter av både Oslo og Bergen slik som vi vokser. Og enda mer skal det bli. Bare vent til årsrapporten neste år!

Les hele årsrapporten for 2019 her!