Foto av foreleser og studenter bøyd over en PC
Hans Gunnar Brenna og studenter på VFX

The Rookies gjennomfører blant annet verdens største konkurranse for studenter innen 3D, spill og VFX, og nå er utdanningen ved høyskolen vurdert som en av de beste. Studieprogramleder Hans Gunnar Brekke er svært stolt.

– Det er en omfattende dokumentasjon som ble lagt til grunn i søknaden. Det at vi nå er sertifisert av en svært anerkjent aktør forteller oss at vi kan tilby våre studenter en svært god utdanning, noe vi er stolte av, forteller Brekke.

Bachelor i visual effects

Visual Effects

Bli med på å skape morgendagens visuelle effekter! Dette er en utdanning med mange spennende karrieremuligheter for kreative studenter.

Visual Effects

Internasjonalt anerkjent

The Rookies avholder verdens største konkurranser for unge lovende som ønsker en fot innenfor bransjen der den mest høythengende er Rookie Awards. Konkurransen som har deadline 1. juni er et utstillingsvindu der studenter og andre unge får vise frem talentet sitt til noen av de største aktørene i bransjen.

– Dette er noe vi har jobbet målrettet mot i en årrekke.

– Dette er noe min kollega Morten Moen og jeg har jobbet målrettet mot i en årrekke og det er hyggelig å se det gir resultater. Med en norsk høyskole på Rookies-listen håper vi at dette kan hjelpe flere studenter inn i bransjen og sette Norge på kartet. The Rookies arrangerer også en høyt anerkjent konkurranse for våre studenter og vi håper nå at flere ønsker å delta, fortsetter Brekke.

Bare begynnelsen

Kristiania er nå sertifisert av The Rookies. Målet er å jobbe seg opp på topplisten og hjelpe studentene med å delta i konkurransene de annonserer. Nå håper høyskolen at dette kan bidra til internasjonal erfaring og kunnskap for sine studenter.

– Konkurransene og briefene studentene kan delta i er svært varierte med mange kategorier innenfor spill, 3D og Visual Effects. Dette er en veldig fin mulighet for studenter her hjemme til å bli lagt merke til. Bare ved å delta kan det gi muligheter du aldri kunne forestilt deg, avslutter Brekke.

Skjermgrabb av roboter som slåss.

Vil du studere VFX?

Vil du skape visuelle effekter folk husker? Denne bacheloren er rangert som en av verdens beste utdanninger innen VFX, og åpner dører i en spennende bransje med mange muligheter.
Les mer