Teknologistudenter sitter og jobber

Mandag 18. mai stilte teknologibyrået Labs og Gi gaven videre til inspirasjonsforedrag for studenter ved Høyskolen Kristiania. Gi gaven videre er et initiativ fra ekteparet Aksel og Kari Mjøs som ønsket å revolusjonere hvordan vi gir hverandre gaver.  

Løsningen ble et digitalt gavekort der mottakeren av kortet selv kan bestemme hvem som skal få støtten. Det startet som et pro bono-prosjekt sammen med PwC, Sparebanken Vest, Labs, Balder Betaling og Prospera. Stadig flere sterke krefter har slengt seg på, som eksempelvis Grieg Foundation, GC Rieber og studenter ved Høyskolen Kristiania og Norges Handelshøyskole. 

Labs er spesialister innen rådgivning, design, teknologi, markedsføring og analyse. Sammen med sine kunder bygger de fremtidens kundeopplevelser. Labs spilte en stor rolle i utformingen av Gi gaven videres digitale løsninger, og brenner for teknologi med mening. 

Å lage noe fra 0 til 1

I foredraget kunne teknologibyrået Labs fortelle om prosessen bak utviklingen av det helt nye konseptet i samarbeid med Gi gaven videre. I utgangspunktet handler det å lage noe fra 0 til 1: Å ta noe som ikke eksisterer, og deretter skape noe. Målet til Labs er å kunne skape de beste brukeropplevelsene og kundereisene gjennom å lage nettopp det forbrukerne ønsker. 

Slik skapte de den nye gaven til den som har alt:

Er du interessert i en teknologiutdannelse?  

  • Bachelor i Informasjonsteknologi - E-business

    Informasjonsteknologi - E-business

    Med en bachelor i e-business blir du brobygger mellom teknologi og forretning. Du lærer hvordan forretningssystemer kan skape økt verdi for personer, organisasjoner og samfunn.
  • Informasjonsteknologi - Frontend- og mobilutvikling

    Ønsker du å lære programmering samtidig som du lager attraktive design? Bacheloren i frontend- og mobilutvikling byr på gode jobbmuligheter for de rette kandidatene.