Stein Oddvar Evensen.
Prosjekteier Stein Oddvar Evensen er imponert over resultatet.Foto: Jonatan Arvid Quintero.

– Dette er en milepæl vi har ventet på, sier Heidi Åberg, avdelingsdirektør for arbeidsliv og innovasjon ved Høyskolen Kristiania.

Hun forteller at nettstudier som en fullintegrert del av nettsidene betyr enormt mye for høyskolens vekstpotensial, både for nettstudier og etter- og videreutdanning. Å samle høyskolens forretningsplattformer på et sted vil løfte Høyskolen Kristiania videre digitalt.

Prosjektleder Ole Kristian Rudi er svært fornøyd med lanseringen.

– Alt har gått veldig bra, sier han.

Den nye løsningen gikk live klokken 16.30, allerede 01.20 tikket første bestilling inn.

Han trekker frem teamet av medarbeidere som har vært med på prosjektet.

– Helene Vågsvoll, Marit Åsenden Handberg, Alexander Hansen, Morten S. Henriksen, studentassistent Nader Salamat og leverandør og samarbeidspartner Forte Digital, med Eivind Trædal i førersetet, fortjener alle en stor takk.

Lange dager med mange med på teamet

Teamleder Alexander Hansen og salgskonsulent Marit Åsenden Handberg har jobbet flittig hjemmefra.

– Arbeidet med selve løsningen startet samtidig som arbeidet med den nye nettsiden, men innholdsarbeidet og den nye prosjektgruppen kom først på banen etter lanseringen av stedsbaserte studier i fjor høst, forteller Alexander Hansen. 

Nå, etter flere måneders grundig arbeid med innspurt via hjemmekontor, er alt klart.

Alle har jobbet fra tidlig om morgenen til sent på kvelden.

– Det har fungert overraskende bra å jobbe med dette prosjektet hjemmefra. I noen tilfeller har det nesten fungert bedre, da de fleste har vært tilgjengelige fra tidlig morgen til sent på kvelden, sier Marit Åsenden Handberg.

Med utviklere fra Forte Digital stasjonert i Krakow, var det ikke noe nytt for teamet å jobbe over videochat.

– Vi har selvsagt støtt på noen utfordringer underveis, men med så mange dyktige personer på teamet har det ikke vært noe problem å løse dem. 

Vel gjennomført lansering

Den nye nettsiden for nettstudier gikk live klokken 16.30, og allerede 01.20 tikket den første bestillingen i ny løsning inn.

– Dette er første av mange steg, og vi gleder oss til å videreutvikle og forbedre løsningen fremover, sier Alexander Hansen.

For god videreutvikling er det viktig med tilbakemeldinger. Hansen og Handberg oppfordrer til å sende både positive tilbakemeldinger og tips om forbedringspotensial til feedback@kristiania.no.

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Stein Oddvar Evensen har vært prosjekteier. Han er stolt over jobben som er gjort.

– Prosjektgruppen har imponert meg med å finne gode løsninger for hvordan nettstudier skal se ut og fungere som plattform. Det har vært noen harde prioriteringer og tøffe beslutninger, og vi har lært mye og utviklet oss på veien. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen!  

Ta nettstudier hos Høyskolen Kristiania

Med nettstudier har du sjansen til å starte eller utvikle karrieren din samtidig som du kan fortsette med dine daglige rutiner.