Mannlig nettstudent sitter ute med laptopen i fanget. I bakgrunnen kan man se folk som går på en buss.

Påfyll av kunnskap blir stadig viktigere i arbeidslivet. Måten vi jobber på endrer seg raskt, og for å holde tritt med utviklingen kan det være lurt å heve kompetansen sin med jevne mellomrom. 

Men hva om du ikke ønsker å ta en pause fra jobben for å studere? Eller hva om du har en krevende hverdagskabal som må gå opp – en som ikke gir mye rom for å delta i klasseromsundervisning? 

Da kan den mest fleksible studieløsningen være noe for deg. Her er 5 grunner til å velge nettstudier. 

1. Studer hvor og når du vil

Om du har fulltidsjobb, lang reisevei til din nærmeste studieplass eller har barn som krever mye av tiden din, skal ikke det stå i veien for at du skal kunne studere!

Med nettstudier kan du studere fra kjøkkenet, soverommet, møterommet eller i parken. Du velger selv når og hvor du studerer, noe som gir deg rom til å kombinere studier med hverdagen din – uansett hvilken situasjon du er i. 

Foto av Mari Vesela. Mari står ute ved siden av ett av SAS sine fly.

Mari mekker fly mens hun studerer HR

Slik er hverdagen hennes

2. Start når du ønsker

I motsetning til stedbaserte studier har Høyskolen Kristianias nettstudier opptak hver dag, hele året. Så fort du signerer får du tilgang på ditt digitale klasserom med forelesere, studiemateriell og medstudenter.

Du kan med andre ord være i gang med å heve kompetansen din  allerede denne uken! 

3. Du følges tett opp

Redd for at du ikke klarer å disiplinere deg selv nok til å fullføre studiene? Ingen fare – du er på ingen måte overlatt til deg selv med nettstudier. Alle emner ledes av dyktige forelesere som vil følge deg tett opp gjennom hele studieløpet, og du vil få din egen faglige veileder som hjelper deg underveis. 

Du kan også velge å samarbeide med mange andre studenter som også studerer på nett, eller du kan velge å jobbe alene. Valget er ditt! 

Foto av nettstudenten Ramadan Sulejman. Her sitter han foran laptopen sin på en kafé.

Tok nettstudier og utkonkurrerte 550 andre søkere

Slik gjorde Ramadan det

4. Samme kvalitet som med stedbaserte studier

Nettstudier betyr ikke lavere kvalitet på undervisningen – tvert imot. De samme foreleserne som underviser på Høyskolen Kristiania sine campus, underviser også på nett.

Forelesningene blir tatt opp i profesjonelle videostudioer slik at du kan se dem når du selv ønsker, og du kan sende inn spørsmål underveis som blir besvart online.

Når du er ferdig med studiet ditt vil du få et vitnemål fra Høyskolen Kristiania. 

5. Stort studietilbud

Vi har et studietilbud som passer for alle, uansett om du vil ta en hel bachelorgrad eller om du ønsker å heve kompetansen din med enkeltemner. 

Med hele 17 studier og over 140 enkeltemner innenfor ulike fagfelt, kan vi tilby noe som vil hjelpe deg stille sterkere på morgendagens arbeidsmarked! 

Se alle de ulike nettstudiene og emnene du kan velge mellom.

For deg som ønsker å ta en videreutdanning: Å tilegne seg nye kunnskaper er alltid et godt valg. Arbeidsgivere setter som regel pris på ansatte som ønsker å heve kompetansen sin, og i mange tilfeller vil også arbeidsgiver kunne dekke utdanningen din. 

Kristiania har lang erfaring med å tilby kvalitetsrike nettstudier. Vi bruker det siste fra digital teknologi for å gi deg den mest fleksible og innovative studiehverdagen mulig.

Nettstudier + Spør en student Content card IMG

 • Bildelenke til side om nettstudier.

  Vil du også studere på nett?

  Kristiania har studier med både fleksibel og fast oppstart – som passer deg og ditt liv.
  Les mer
 • Bildelenke til bookingside for studieveiledning.

  Spørsmål om nettstudier?

  Interessert i våre studier og lyst til å snakke med noen hos oss? Bestill gjerne en veiledningssamtale! Samtalen er helt gratis og uforpliktende.
  Les mer