Fire studenter på Fagskolen Kristiania sitter på Campus Spikersuppa i Oslo.
På Åpen dag torsdag 05. mars, kan du lære mer om våre kreative og praktiske studier på Spikersuppa og bli kjent med våre studenter.Foto: Ida Rydeng
Illustrasjonsstudenter på Fagskolen Kristiania sitter og maler.
Som student på fagskolen får du jobbe praktisk med faget hver dag gjennom hele studietiden. Foto: Fredrikke Wiheden

Er du usikker på hva du skal studere til høsten? På Åpen dag er du velkommen til oss i Rosenkrantz gate 16, mellom kl. 13.00-17.00. Her kan du få informasjon om Fagskolen Kristianias studietilbud, og hjelp til å finne en utdanning som passer for deg.

Slik blir Åpen dag på Spikersuppa

Denne dagen er en gyllen mulighet til å bli kjent med Spikersuppa og alle våre fasiliteter. På informasjonstorget vil våre forelesere stå klare til å ta imot deg, for å svare på alt du måtte lure på om våre praktiske og kreative studier, og om jobbmuligheter du vil ha etter endt utdanning. Du kan også møte flere av våre nåværende studenter, og høre om hvordan det er å studere hos oss.

Tobias Liland og Eline Beier står sammen i Designlabben på Campus Spikersuppa i Oslo.
På Åpen dag kan du oppleve flere av fagskolens spesialrom, som er fylt med spennende maskiner og teknologi som våre studenter kan disponere fritt – til skoleoppgaver og egne prosjekter. Foto: Julia Spjøtvold
  • Bli kjent med våre studenter – få tips om studentlivet som venter deg.
  • Møt våre forelesere – still spørsmål om alle våre kreative studier.
  • Se studentarbeider – få et innblikk i hva studentene våre jobber med.
  • Omvisning på Spikersuppa – se alle våre fasiliteter og tilbud.
  • Opplev flere av våre spesialrom, som er fylt med maskiner og verktøy som 3D-printer, VR, laserskjærer, silketrykk, plotter, folieringsmaskin – og mye mer!

Praktiske studier som gjør deg klar for arbeidslivet

Fagskolen Kristiania tilbyr et bredt utvalg av kreative studier, innen design, kommunikasjon og teknologi. På våre ett- og toårige fagskolestudier lærer du et håndverk og jobber praktisk med faget under hele utdanningen. På denne måten får du trent deg opp i faget, slik at du er klar for å gå rett ut i arbeidslivet etter endt utdanning.

Disse fagene kan du studere hos oss!

Enten du vil bli interiørdesigner, grafisk designer, illustratør, eller drømmer om å jobbe med film eller musikk, så møter du lærere som selv har lang bransjeerfaring. Det sikrer nærheten mellom utdanning og arbeidsliv.

Dessuten vet lærerne hva som skal til for at du skal bli en dyktig yrkesutøver. Undervisningen skjer i mindre klasser, hvor du får arbeide med bransje- og yrkesnære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant for deg, og deg relevant på arbeidsmarkedet.

Meld deg på Facebook-arrangementet for Åpen dag 2020.

Link til fagskolen og studentarbeider