Karzan Sherwani med armene i kors

I et kontorlokale på Sagene i Oslo ligger Voice – Norges ledende motehus. Dette er hovedkvarteret til Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul – noen av de mest vellykkede klesbutikkene i Norge. 

Det er også hvor Karzan, student ved Kristiania, jobber med Supply Chain Management. 

Karzan Sherwani
Karzan Sherwani (22) har allerede blitt mer attraktiv på jobbmarkedet etter at han begynte å studere økonomi og ledelse.Foto: Høyskolen Kristiania

Han studerer det siste året av en Bachelor i økonomi og ledelse. Her lærer han hva som skal til for å bli en god leder – og en attraktiv kandidat – i fremtidens jobbmarked. 

Interessert i dette studiet?

Søk her!

Ble ikke lagt merke til av sjefen

– En god leder er ikke en som kun gir ut oppgaver, men en som leder de ansatte gjennom arbeidsoppgavene, forteller Karzan. 

– Slik er lederen med på å utvikle en god kultur på arbeidsplassen, hvor de ansatte føler seg ivaretatt og fulgt opp. 

Han vet godt hva han snakker om. Kort tid etter videregående skole tok Karzan en jobb som maskinoperatør på en fabrikk. Etter et år med nattarbeid og fysisk slit for å levere toppresultater, håpet han at ledelsen kanskje ville legge merke til innsatsen hans.

Det skjedde ikke. 

– Da noen fra ledelsen tok seg runder for å inspisere arbeidet vårt, gikk de bare rett forbi uten å se på meg! Det var da jeg skjønte at jeg ikke vil jobbe for noen som ikke motiverer meg eller legger merke til innsatsen jeg legger inn hos dem. 

Derfor bestemte Karzan seg for å studere – og finne ut hva som skaper gode ledere. Nå ønsker han å starte sin egen bedrift basert på det han lærer på høyskolen.

Usikker? Ta Kristianiatesten!

Gå til testen

Utdanner seg til å bli fremtidens leder

Norge befinner seg midt i en digital revolusjon hvor endringer på arbeidsplassen skjer raskere enn noensinne før.

Enkelte jobber forsvinner til fordel for automatisering, men det digitale skiftet fører også til nye muligheter. Men for at endringene skal skje til bedriftens og samfunnets beste, øker kravet til dagens ledere.  

På Kristiania legges det vekt på at studentene skal få en lederutdanning som er like relevant om 10 år som den er i dag. 

God tallforståelse er ett av kravene for dagens og fremtidens ledere, og med en bachelor i økonomi og ledelse får Karzan en solid utdanning som vil by på mange muligheter. 

Etter at Karzan begynte på studiene, har resultatene kommet raskt:

– Så langt i studieløpet føler jeg at jeg sitter med masse god kunnskap som jeg allerede har fått bruke, blant annet i Voice hvor jeg allerede har fått jobb. Jeg har blitt mer attraktiv på jobbmarkedet etter å ha gått på Kristiania, avslutter han. 

Ønsker du også å studere økonomi og ledelse?

Få lederegenskapene og praksiserfaringen som er ettertraktet blant arbeidsgivere! Les mer om bachelor i økonomi og ledelse og søk i dag!
Les mer