Foto av kvinne på kafé som jobber med PC.
Med nettstudier kan du studere når som helst, hvor som helst. Foto: Høyskolen Kristiania

Med en psykologiutdanning vil du lære kunnskap og teknikker som vil være relevante for mange fagområder.

Nå har Høyskolen Kristiania gleden av å kunne tilby årsenhet i psykologi, et nytt og spennende studie for deg som ønsker å lære mer om hvorfor mennesker gjør som de gjør, hvordan de tenker og hvordan de føler.

Årsenheten dekker psykologiens historie og gir en innføring i mange aktuelle teorier om menneskets psykologi. I tillegg får du muligheten til å fortsette på 2. året av bachelor i anvendt psykologi ved Høyskolen Kristiania i Oslo. 

Relevant for alle fagområder

Med årsenhet i psykologi lærer du forskningsmetoder som brukes både i fagområdet og i andre bransjer, og du får vite hvordan du skal bruke kunnskap og metoder til å beskrive menneskelige fenomener. Etter endt studietid vil du være i stand til å ta reflekterte valg som er forankret i kunnskap.

Kunnskapen og ferdighetene du opparbeider deg er relevant i nesten alle yrker som innebærer samhandling og relasjoner. Slik vil du kunne bli en dyktig bidragsyter innen fagområder som HR, ledelse, salg og produktutvikling, for å nevne noen. 

Les også: Nettstudenten sikter høyt med SAS 

Jente sitter i sofa med en mac i fanget.

Fleksibilitet i hverdagen

Som nettstudent får du tilgang til våre digitale klasserom hvor du finner nøye planlagte emner med videoforelesninger, øvingsoppgaver og mange andre ressurser.

Her kan du også kommunisere med både veileder og medstudenter, og du får fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil. Du behøver heller ikke være bekymret for at du vil "falle av lasset" – våre forelesere følger deg tett gjennom hele studieløpet og ser til at du når målene dine.

Les også: Nettstudenten som vant over 550 andre jobbsøkere

Vi gir deg en utdanning som bygger på det nyeste innen psykologisk forskning, og på våre nettstudier er det opptak hver dag, hele året.

Start din fremtid innen psykologiens verden allerede i dag!