Knut Arild har tatt en Master of Business Administration (MBA) med Høyskolen Kristiania Nettstudier
Knut Arild har tatt en Master of Business Administration (MBA) med nettstudier, og fullroser programmet.

Navn: Knut Arild Flatjord

Studerte: Master of Business Administration

– En MBA bør være obligatorisk for alle ledere på toppnivå, mener Knut Arild Flatjord.

I 2 år har Sunnfjordingen studert ved siden av familielivet og full jobb.

– Å studere på nett var praktisk og fleksibelt. Det passet enkelt og greit min livssituasjon. Da kunne jeg lese på fritiden og når det ellers måtte passe meg, forteller Knut Arild.

Attraktiv i arbeidsmarkedet

MBA passer for alle som sikter seg mot en lederstilling i næringslivet eller offentlige institusjoner.

For Knut Arild som allerede hadde en lederstilling, var behovet i større grad å bli en enda bedre leder. For å kunne bli det ønsket han å utvikle seg gjennom MBA-studiet på nett.

– Studiet passer veldig bra for dem som ønsker å jobbe som leder eller å forbedre lederegenskapene sine, forteller Knut Arild, som opplever at utdannelsen har gjort han svært attraktiv i jobbmarkedet.

Han forteller om en større etterspørsel fra andre arbeidsgivere etter at han ble uteksaminert med en MBA.    

Samarbeider med Heriot-Watt University

I samarbeid med Heriot-Watt University tilbyr Høyskolen Kristiania Nettstudier Master of Business Administration av internasjonal toppklasse i Norge. For Knut Arild var samarbeidet med Heriot-Watt viktig fordi det er et anerkjent universitet.

I dag opplever Knut Arild at mastergraden har gitt han kunnskap og verktøy han trenger for å ta de riktige avgjørelsene som leder.

– Utdanningen har gitt meg en helt annen tilnærming til jobben som leder. Jeg betrakter virksomheten fra et annet perspektiv, og har fått en mer strategisk tilnærming. Jeg forstår dynamikken og hva som påvirker en virksomhet bedre, forteller Knut Arild.

Profesjonelle og flinke til å organisere

Som nettstudent fikk Knut Arild mulighet til å delta på samlinger og samarbeide med andre studenter, noe han mener var avgjørende for en fullverdig forståelse av studiet.

– Jeg opplevde Høyskolen Kristiania Nettstudier som profesjonelle og flinke til å organisere samlinger i studieløpet. Høyskolen har også gode portalløsninger der en enkelt kan finne og dele informasjon, sier Knut Arne.

Underveis ble han kjent med flere medstudenter som han samarbeidet med.

– Det er positivt å ha noen å diskutere fag med og de ulike problemstillingene, forteller han.

Du får mindset til en toppleder

Studiet kombinerer blant annet ledelse og økonomi, og gir deg en solid plattform for å bygge lederkarrieren din.

– Du får et mindset som en toppleder bør ha. Jeg har fått bruk for alt jeg lærte i min arbeidssituasjon, siden studiet hadde en tilnærming til næringslivet, legger han til.

Han får ikke fullrost studiet nok, og anbefaler både studieprogrammet og Høyskolen Kristiania Nettstudier.

Ønsker du å utvikle deg videre? Du kan når som helst søke på studier og kurs hos Høyskolen Kristiania Nettstudier. Ta en titt på vårt studietilbud.