Fra venstre forran: Førsteamnuensis Morten Moen og fagansvarlig Hans Gunnar Brekke. Student Melvin Østensen og student Vilhelm Larsen. Høyskolen Kristiania VFX. De sitter rundt i en halvsirkel der noen står mens andre sitter på pultene.
Førsteamnuensis Morten Moen (t.v) og studieprogramleder Hans Gunnar Brekke er aktivt engasjert i det studentene jobber med. Her sammen med studentene Melvin Østensen og Vilhelm Larsen.

Har du tenkt på hvordan historien om Frodo fra Ringenes Herre - en kortvokst fyr med hår på føttene - ville blitt uten den visuelle magien til regissør Peter Jackson og teamet hans? Når hele fjellet kollapser over fjellklatrerne, når dinosauren jafser i seg birollen eller gigant-tsunamien moser hele byen – det er da VFX løfter historien og gjør den storslagen, fantastisk og troverdig.

Ledende krefter innen VFX hos Høyskolen Kristiania

Inntil nylig var dette et fag forbeholdt noen få dyktige heldiggriser i California. Kunnskapen, kompetansen og erfaringen fantes rett og slett ikke i Norge. Sånn er det heldigvis ikke lenger. Høyskolen Kristiania har studieprogramledere, faglærere og forelesere av internasjonalt kaliber.

Studerer du Bachelor i Visual Effects på Høyskolen Kristiania, lærer du faget av noen av de beste innen VFX med virkelig store produksjoner bak seg. Studiet gir deg nærkontakt med bransjen du vil inn i, og lar deg bygge opp kunnskapen, erfaringen og nettverket som skal til for å skape deg en karriere innen film eller TV.