Med fagskolestudiene på nett får du en praktisk og yrkesrettet fagskoleutdanning på deltid. Studieopplegget er nettbasert og fleksibelt. Samtidig vil du bli en del av et klassemiljø og får tett oppfølging av lærerne våre. Som student hos oss kan du enkelt legge opp en fleksibel studiehverdag. Vi kombinerer tett oppfølging og fast progresjon med selvstudier og nettbasert undervisning. Vi tilbyr fagskolestudier på nett, på deltid, innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon, markedsføring og IT. Lurer du på hvordan det er å studere hos oss, flere av våre studenter har delt sine erfaringer. Her kan du lese hvordan Tine og Linn-Therese kombinerer jobb og studier på nett.

Slik studerer du på Fagskolen Kristiania på nett

Fagskolen Kristiania nettstudier

 Som student hos oss kan du enkelt legge opp en fleksibel studiehverdag. Vi kombinerer tett oppfølging og fast progresjon med selvstudier og nettbasert undervisning.

Før studiestart

For å sikre at studentene kommer kjapt inn i en god studierytme, tilbyr vi korte innføringskurs og praktisk veiledning. På innføringskursene får du teknisk veiledning, tips om studieteknikk, informasjon om aktuelle læringsaktiviteter og hvordan du kan samarbeide med andre studenter. Erfaring viser at de aller fleste bruker kort tid på å finne seg til rette med vår studieform. Hvis du får problemer, er vi her for å hjelpe deg.

Ukentlige samlinger på nett

Én kveld i uken deltar du på undervisning sammen med faglærer og medstudenter i et nettbasert klasserom. Læreren gjennomgår fagstoff og oppgaver. Du får mulighet til å stille spørsmål underveis. Du trenger tilgang til Internett og enten PC eller Mac.

Læringssystem

Vårt digitale læringssystem hjelper deg gjennom utdanningen. Døgnet rundt får du blant annet tilgang til:

  • Fremdriftsplan
  • Videopptak av nettsamlingene
  • Forum for dialog og diskusjon med medstudenter

Fast progresjon og tett oppfølging

Gjennom utdanningsløpet følger du en fast fremdriftsplan og leverer obligatoriske oppgaver til fastsatte frister. Alle besvarelser blir vurdert av lærer og du får tilbakemelding på ditt faglige ståsted underveis i utdanningen. Læreren er tilgjengelig for spørsmål og dialog. Vi anbefaler deg å være aktiv i klassens nettforum. Her kommer du både i kontakt med lærer og medstudenter.

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha. Med fast progresjon og faglig og administrativ oppfølging fra skolen kan du være trygg på at du gjør fremskritt i studiene. Samtidig øker det sjansene dine for å fullføre med godt resultat.

Arbeidsmengde

Du lurer sikkert på hvor mye tid du må bruke på studiene? Erfaringen tilsier at tidsbruken varierer fra student til student, blant annet avhengig av ditt ambisjonsnivå og hvor vant du er til å studere.

For våre studier på deltid er den normert studietiden – dvs. den tiden en utdanning er godkjent for i forhold til antall fagskolepoeng – beregnet til cirka 20 timer per uke. Et godt tips til deg er å lage ukeplaner som viser alt du skal gjøre og hva du kan avsette av tid til studier.

Hjemmeeksamen

Utdanningen avsluttes med hjemmeeksamen. Denne eksamensformen lar deg jobbe med oppgaven når og hvor du vil så lenge du har tilgang til internett. Oppgavene består av en kombinasjon av kunnskapsspørsmål og praktisk anvendelse av det du har lært gjennom utdanningen. Varigheten på eksamen varierer fra utdanning til utdanning.

Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål. Ta kontakt.

Har du spørsmål eller trenger veiledning? Ta gjerne kontakt med oss:

Tlf +47 46 44 07 00 (hverdager 08:00 – 16:00) Eller send mail til: silja.bredeveien@kristiania.no hegeborke.lillekroken@kristiania.no