Bilde av utsikten fra Camphuset i Bergen.
Bare se hvor nydelig utsikt vi har her! Dette bilde er tatt ut fra et vindu, i atriet på skolen!

Høyskolen Kristiania i Bergen ligger idyllisk til, i Kalfaret med en tiltalende utsikt og kollektivtransport like ved.

Nye lokaler

Høsten 2016 flyttet vi inn i nye lokaler. Dette har gitt oss større plass, høy standard og ny kantine. Men det første du møter når du går inn i resepsjonen er fortsatt det samme: Et hyggelig hei! Her sitter nemlig  studentassistentene våre.

La oss gå videre inn på skolen

En gang inn til klasserom og liknende, på Camphuset i Bergen.

I samme etasje som du kommer inn; finner du også klasserom, toaletter, heis og lokalene til Studentbyrået (som er skolens byrå som tar kommersielle kundeoppdrag).

Bilde av et skilt der det står: Studentbyrå.
Flere imacer, Her sitter noen gutter fra HR og personalledelse og leser til eksamen.
Vi har flerfoldige iMacer til våre studenter. Her sitter noen gutter fra HR og personalledelse og leser til eksamen.

Ellers består etasjen av toaletter og flere klasserom med iMac-labber. Her har mange av fagskolestudiene mye av sin undervisning. IMac’ene har alt man trenger av programvarer, og er tilgjengelig for alle studenter! Supergreit!

Andre etasje

I neste etasje finner du kantinen. Den tilbyr alt fra salatbar, baguetter, drikke og varmmat. I samme etasje som kantinen finner du flere klasserom, auditorium, grupperom, bordtennisbord, bibliotek og atriet.

Bilde av et bordtennisbord og fem glade studenter.
Her er bordtennisbordet vårt. Det er herlig å ha når man tar seg en pause fra lesingen.

Klasserommene og auditoriene blir hovedsakelig benyttet til undervisning for studentene ved bachelorstudiene, men fagskolen kan også være her om det er nødvendig.

Grupperommene blir hyppig brukt i forbindelse med gruppeeksamener, eller lesing sammen med andre medstudenter. Atriet er fellesområdet hvor man spiser, leser, slapper av og alt annet tenkelig. Biblioteket tilbyr veiledning til oppgaveskriving, side på side med pensumlitteratur og annen relevant litteratur. I øverste etasje er det to lesesaler, kontoret til Studentunionen (vår kjære studentforening) og en helbredelig massasjestol.

Studentblogger Edvard sitter i en masasjestol.
Her sitter jeg i den gode massasjestolen vår!

Glemte jeg forresten å nevne at vi også har tilgang til en takterrasse? 

Liten fun facts helt til slutt: Visste du forresten at lokalene i Bergen er Hansa sitt gamle bryggeri? Derfor sier det også seg selv at vi har vår egen studentpub, kalt Malteriet.

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.