Master-IS-Management-&-Innovation-student-Albin-Maksimovic
Student Albin Maksimovic

Hvem er du, og hva studerer du?

Jeg heter Albin, og jeg går på andre året, på Master Information Systems Management & Innovation.

Hvorfor valgte du å ta Master Information Systems Management & Innovation?

For noen år tilbake tok jeg en bachelor på NITH, og jeg var veldig fornøyd med kompetansenivået til foreleserene, og miljøet blant bådeforelesere og studenter. Foreleserene var flinke til å bistå med hjelp og veiledning, med en veldig vennlig og åpen holdning. En annen ting som appellerte til meg var økt IT-kompetanse, og videre muligheter til å spesialisere meg, som vil bli veldig relevant for min fremtidige jobb.

Hva lærer du på Master i Information Systems Management & Innovation?

Jeg føler at jeg lærer mye forskjellig som kommer til å være nyttig i min karriere fremover, blant annet prosjektledelse, forståelse av forskjellige konsepter ved IT arkitektur, planlegging og gjennomføring av risikostyring, forståelse for IT sikkerhet, og en innovativ tankegang. Skolen har også rettet stort fokus mot å tilpasse pensumet og forelesninger med tanke på nye trender og teknologi som brukes, og gir oss i tillegg ved å innhente gjesteforelesere fra bransjen, innsyn i forskjellige bedriftskulturer.

Beskrive en typisk uke!

Masterprogrammet er modulbasert, som vil si at vi har to uker med forelesninger, etterfulgt av to uker med oppgaveskriving. Jeg starter ofte uken med noen timer med foreleseninge, med mindre oppgaver og mye gruppearbeid. Generelt er det mye gruppearbeid, noe jeg synes er bra, siden vi både motiverer hverandre og hjelper hverandre. Mange av oppgavene vi jobber med baserer seg på forståelse av bransjen, og er ofte reelle og aktuelle oppgaver.

Hva liker du best ved utdanningen?

Det som er viktigst for meg er at studiene gir meg motivasjon til å fortsette, og at arbeidet jeg har investert i studiene vil lønner seg til slutt. Jeg er ganske overbevist om at både kompetansen og erfaringene jeg får gjennom disse to årene vil gi meg de nødvendige ferdigheter for å nå mine mål.