Master-IS-Management-&-Innovation-student-deltid-Dani-Berentzen
Deltidsstudent Dani Berentzen

Hvem er du og hva studerer du?

Jeg er Dani Berentzen, 31 år og førsteårsstudent på deltid på Information Systems Management & Innovation. Jeg jobber til daglig som teamleder og teknisk produktsjef på PayEx, et firma som utvikler betalingstjenester.

Hvorfor valgte du å studere Information Systems Managment & Innovation?

Høyskolen Kristiania er en bra skole med forelesere som har et godt rykte. De tilbyr et studie som passer meg perfekt både faglig og praktisk i sammenheng med min jobb. IT-bransjen krever mye kunnskap for å kunne levere på et høyt nivå over tid, og med den forskningsbaserte læringen her håper jeg å lære mye nytt som vil være nyttig i årene som kommer.

Hva lærer du?

Foreløpig har vi hatt en introduksjon til forskning tilknyttet informasjonssystemer og et fag om innovasjon. Fagene er bra på å bruke relevant forskning som grunnlag, og det er både en utfordrende og lærerik opplevelse.

Bekriv en typisk uke!

Vi har forelesninger tirsdag, onsdag og torsdag de to første ukene av hvert fag/modul. I ukene med forelesninger bruker jeg tiden utenfor skole og jobb til å lese til neste forelesning. I ukene etter forelesning så skriver jeg oppgaven som skal leveres i faget.

Hva liker du best ved utdanningen?

Jeg liker veldig godt den modulbaserte tilnærmingen. Du jobber med ett og ett fag i en måned, har derfor mulighet til å lære veldig mye på kort tid. Det føles bra å avslutte fag underveis, og ikke ha perioder med flere eksamener på én gang.