Hannes-Waller-frontend-og-mobilutvikling-tidligere-student kopi

  • Hannes Waller (30)
  • Tidligere student ved frontend- og mobilutvikling våren 2015 (da studiet het mobil apputvikling)
  • Gikk rett ut i jobb hos konsulentselskapet BEKK.

Hvorfor valgte du å studere frontend- og mobilutvikling?

– Jeg valgte mobilprogrammering fordi jeg var interessert i hvordan man kunne lage apps. I tillegg ønsket jeg å få litt mer kompetanse på designsiden, ikke kun programmering. Dette mente jeg at jeg skulle få på mobilprogrammering. Da var det et enkelt valg.

Hvilke karrieremuligheter har du?

– Med en bachelor i IT med spesialisering i frontend- og mobilutvikling står du veldig sterkt. I mitt årskull fikk de aller fleste seg jobb før de var ferdige på studiet, eller rett etterpå. Det er mange muligheter i bransjen.

Hvilke arbeidsoppgaver har du?

– Jeg er ansatt som konsulent innen frontend-utvikling. Det kan bety å havne på prosjekter både innen web og mobil, noe jeg syns er veldig gøy. Det er vanskelig å si hvordan en vanlig uke er, det varierer veldig. Men, det er veldig gøy å komme på jobb.

Har du noen tips til studentene?

– Følg med på forelesninger og gjør innleveringer. Prøv også å finne noen likesinnede og lag egne prosjekter utenom skolen, det ga i hvert fall meg uvurderlig kunnskap.