Et magasin for trening og en kopp.

Det er ingen hemmelighet at studenter har mye i tankene og jobber hardt med oppgaver og eksamenslesing. Og vi vet jo egentlig at vi har godt av å trene, men det er ikke alltid det går opp i kabalen vi prøver å legge hver uke.

Men trening gir energi, så la oss prøve å få til små treningsøkter med noen triks!

Fem treningstips

1.  Morgentur: Frisk luft, bevege kroppen og klarne tankene. Sett av en uke hvor du gjør dette hver morgen, og jobb for å putte inn dette som en fast vane!

2. 7 minutters økt: Mange sier at de som ikke trener bare prioriterer feil, men når eksamen nærmer seg er det virkelig ikke lett å sette av en time på treningssenteret - er det vel? Da kan en 7 minutters økt være løsningen, prøv ut appen "7minute"! 

3. Treningskurs med venner: Det finnes mange kurs som varer i noen uker, f.eks. yoga, pilates eller andre treningsformer. Få med deg en venn og bli med på disse kursene noen uker. Du er ikke låst for alltid, men får nok lyst på mer, og begynner kanskje å praktisere det hjemme?

Person sitter foran en seng og smiler med lue på
Silje, nettstudent

4.  Dans til favorittmusikk: En sang er vel i gjennomsnitt rundt 3-4 minutter, så du klarer å sette av tid til å spille av et par favorittlåter, og slippe deg løs! Dans uten å tenke, eller vask/rydd til musikken. Forbrenner masse kalorier og gir deg godfølelse :)

5. Velg riktig: Vi tar valg hele tiden, hele døgnet. Og noen ganger kan man kanskje kjenne etter om det beste for energien og studiene er å ta enda en bytur til lørdag? Kanskje prøve en fjelltur eller noe annet sporty? Jeg tror ikke du vil angre ?

- Silje (nettstudent) ✌️