Charlotte på jobb som PT på Elixia Sjølyst
Jeg likte at det var nettbasert og kun helgeoppmøte, slik at jeg kunne jobbe ved siden av

Hvorfor valgte du en PT-utdanning?

– Jeg trente aktivt styrketrening i to år, og ble så interessert i å bli sterk og bygge muskler at jeg prøvde å lese meg opp til alt som var mulig å oppdrive på nettet. Jeg oppdaget at det var så mange ulike råd og teorier og ble aldri 100% klok på alt. Derfor ville jeg en gang for alle virkelig lære alt om trening! Jeg likte også tanken på å være en trener selv.

– Jeg søkte litt rundt på nettet og ville ha det beste PT-studiet. Da jeg så at Høyskolen Kristiania hadde ettårs-utdannelse i Personlig trening var det ingen tvil. Jeg forstod at da får jeg virkelig lært alt jeg trenger!

pt-charlotte-9
Charlotte på jobb som PT på Sats Sjølyst.

Hva veide tyngst i valget av studiested?

– Med Høyskolen Kristianias PT-studium fikk jeg flest studiepoeng, som betyr at jeg får mer utdannelse og lærer mer. Det var veldig viktig for meg å lære og å bli best mulig. Jeg likte også at det var nettbasert og kun helgeoppmøte slik at jeg kunne jobbe ved siden av også.

Det er utrolig viktig å være en dyktig coach og klare å kommunisere med kundene

Hvordan fungerte undervisningen?

– Jeg syns den fungerte bra, og jeg lærte mye. Det var riktignok tøft å sitte timevis foran PC-en og se på lysbilder, men det var jo noe jeg syntes var interessant å lære, så det gikk fint.

– Det eneste som var litt dumt var at foreleseren noen ganger glemte å gi beskjed om hva vi skulle ha lest gjennom før oppmøte. Når vi hadde om skader for eksempel, snakket foreleseren mye anatomi og latinske ord som ikke så mange skjønte mye av. Likevel er jeg veldig fornøyd!

Hva synes du om at studiet vektlegger coaching og ikke minst salg i så pass stor grad?

– Dette er et PT-studium, så det er jo utrolig viktig å være en dyktig coach og klare å kommunisere med kundene. Jeg syns derfor at det var veldig bra! 

Charlotte jobber nå som PT etter sin utdannelse fra Høyskolen Kristiania

Hvordan bruker du kunnskapen fra studiene i jobben din?

– Jeg bruker kunnskapen hele tiden. Jeg trener mange forskjellige mennesker med ulike mål eller med diverse skader som må trenes opp.

– Med all den kunnskapen jeg har med meg fra høyskolens PT-utdanning klarer jeg å hjelpe og tilpasse treningen. Jeg er utrolig fornøyd med all kunnskapen jeg fikk.

Hvis du vil anbefale PT-studiet til andre, hva ville du trukket fram?

  • At dette er det lengste studiet innen personlig trening, så du har god tid til å sette deg inn i alt, lære det ordentlig og prøve det ut i praksis før jobb
  • At du har mulighet for å jobbe ved siden av uten problemer
  • Flinke forelesere