marius-pt
Med en slik pakke tror jeg Høyskolen Kristiania snart blir ledende innenfor PT-utdanning i Norge!

Marius hadde vært opptatt av trening hele livet, men det var først da han traff en foreleser på Høyskolen Kristiania at han turte å satse 100% på yrket som personlig trener.

I dag jobber han fulle dager på Sats Sjølyst. Med kundekontakt opp mot 35 timer i uken jobber Marius godt over gjennomsnittet. Både i sin egen kjede og blant personlige trenere generelt. Han takker PT-studiet på Høyskolen Kristiania for det solide springbrettet ut i karrieren.

Flinke forelesere

– Da jeg skulle finne et passende studium var det fleksibiliteten og kvaliteten på utdanningen som veide tyngst. Valget ble derfor Høyskolen Kristiania. Deres PT-utdanning var helt klart det beste tilbudet for meg.

– Måten det var lagt opp på, med nettstudier og samlinger, sammensetningen av fag og at det gav 60 studiepoeng var avgjørende. Denne formen fungerer for de aller fleste, og man får følelsen av å faktisk være en student i et studentmiljø.

– Undervisningen på studiet var utrolig bra. Alt funket som det skulle og vi hadde veldig flinke forelesere. Med en slik pakke tror jeg Høyskolen Kristiania snart blir ledende innenfor PT-utdanning i Norge!

mariuspt2
På en uke kan Marius ha hele 35 PT-timer. 

Hva synes du om at studiet består av både selvstudier og samlinger?

– Personlig ønsket jeg meg faktisk flere samlinger. Mest fordi jeg liker å jobbe sammen med andre mennesker framfor å stirre i en skjerm.

Jeg er glad for at det ble stilt høye krav på de obligatoriske innleveringene

– Likevel krever selvstudier at man «får ut fingeren» og arbeiderer uten at noen ber deg om det. Denne egenskapen er veldig sammenfallende med hvordan hverdagen til en personlig trener ser ut. Det fungerte derfor veldig bra, og jeg er glad for at det ble stilt høye krav på de obligatoriske innleveringene.

Hvordan bruker du kunnskapen fra PT-studiene i arbeidet ditt?

– PT-utdanningen fra Høyskolen Kristiania har gitt meg en helt annen synsvinkel på trening. Etter utdanningen har jeg fått et langt mer intelligent og gjennomtenkt utgangspunkt på alle mine råd og svar til kunder. Så man kan jo si at jeg bruker en kombinasjon av alt hele tiden, hver dag.

– Jeg vil helt klart anbefale PT-studiet videre på grunn av fleksibiliteten, de dyktige foreleserne som stiller høye krav til studentene og muligheten til å få en utdannelse med 60 studiepoeng, som kan være et godt springbrett til videre studier innen helse og ernæring.