Hvorfor Kristiania TALKS?

  • En god start/avslutning
  • Ny innsikt
  • Et pust "utenfra"
  • Motivasjon
  • Inspirasjon

Kristiania har som ambisjon å bidra til vekst og utvikling i samfunnet, og da er det naturlig for oss å delta på denne typen arenaer også. Vi ser på slike møter som en fin mulighet til å bli bedre kjent med hva som rører seg i samfunnet. 

Vi har utviklet et konsept vi kaller Kristiania TALKS – rett hjem! Det er små inspirasjonsforedrag på under en time – rett hjem! Hva med en «professor til lunsj», en ekspert til fagkonferansen, en spesialist på avdelingsmøtet eller en inspirator til internsamlingen?   

Vi har en faglig stab med stor kunnskap på mange fagområder. Kristiania jobber med å etablere en oversikt over foredragsholderne som kan levere en Kristiania TALK – rett hjem! inkludert informasjon om hvilken tematikk de er dyktige til å snakke om. Temaene vil bli presentert på denne siden etterhvert, men inntil videre må du nøye deg med å sende oss en e-post der du etterspør ønsket tematikk for en TALK, så tar vi kontakt med deg. 

Jorunn Yttri

  • Prosjektkoordinator/Rådgiver
  • Avdeling for fleksibel og livslang læring

Kontakt oss

Vår avdeling for fleksibel og livslang læring har et team av erfarne rådgivere som står parat til å hjelpe deg.

Send en kort beskrivelse av bakgrunnen for din henvendelse, så tar vi kontakt i nærmeste fremtid.

bedrift@kristiania.no

Samarbeid

Kommunikasjonsforeningen

I mars 2020 stod førsteamanuensis Bente Kalsnes fra Høyskolen Kristiania på scenen under Kommunikasjonsdagen 2020.

Bente forsker på politisk kommunikasjon i sosiale medier og holdt et interessant innlegg om politiske annonser på Facebook – målrettingsnirvana eller etisk mareritt? Politisk kommunikasjon på Facebook målrettes, segmenteres og skreddersys i Facebook-annonser. Hvor bra fungerer det og hva er fallgruvene?