Bildet av studenter utenfor Kristiania i Kirkegata
Foto: Kristiania/Stina Myhre Pedersen

Siden 2014 har Kristiania gått fra nesten 8300 studenter til over 16 000, fra 18 til 57 bachelorprogrammer, fra ett til tolv masterprogrammer og fra null til to ph.d.-programmer. I dag tilbyr vi flere enn 200 studieprogrammer på campuser i Oslo og Bergen og på nett. 

I 2017 fusjonerte Kristiania med Westerdals Oslo ACT, som besto av Westerdals, Norges Informasjonsteknologiske Høgskole (NITH) og Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS). I 2019 ble det som den gang var kjent som Musikkteaterhøyskolen og Norges Dansehøyskole også en del av Kristiania.

ESMOD og Bårdar Akademiet ble innlemmet i Fagskolen Kristiania i 2020, og i dag har Kristiania Norges største fagskole. Den siste utvidelsen kom i 2021 med School of Fashion Industry (SoFI) og Bilder Nordic School of Photography. 

Kristiania fikk akkreditering av to doktorgradsprogrammer, i anvendt informasjonsteknologi og i kommunikasjon- og ledelse i 2021.

I dag er både høyskolen og fagskolen samlet under et felles navn, Kristiania. Vi er Norges største breddehøyskole, med utdanninger fra fagskole til ph.d.

Med rekordmange søkere i 2022 er vi også enda nærmere målet vårt om å bli Norges første, uavhengige arbeidslivsuniversitet.